Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Magazin Haberleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Nicole Kidman bu kez de aristokrat olacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Nicole Kidman bu kez de aristokrat olacak

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nicole Kidman bu kez de aristokrat olacak
    Gönderim Zamanı: 25-11-2006 Saat 00:46
 
Oscarlı ünlü aktris Nicole Kidman, ''Australia'' adlı yeni filminde sığırlarını kurtarmak için yola düşen toprak sahibi zengin bir aristokratı canlandıracak.

Empire dergisinin internet sitesindeki habere göre, 2001 yılındaki ''Kırmızı Değirmen-Moulin Rouge'' adlı yapımdan bu yana yönetmen koltuğuna oturmayan Baz Luhrman, yeni filminde yine Nicole Kidman ile birlikte çalışacak.

Filmde, Kidman'ın rol arkadaşı, ''X-Men'' serisinin ünlü oyuncusu Hugh Jackman olacak. Film, İkinci Dünya Savaşı sırasında toprak sahibi bir aristokratın (Nicole Kidman), sığırlarının tehlikeye düşmesi üzerine onları da yanına alarak bütün ülkeyi kapsayan bir maceraya atılmasını ve bu yolculuğa sürüyü güden bir kovboyun (Hugh Jackman) da katılmasını konu alıyor.

Avustralyalı ünlü yönetmen Luhrman, filmde Avustralya'nın bir perspektifinin çizildiğini ifade ederek, ''Casablanca ya da Oklahoma denilince müthiş, çok büyük bir şey aklınıza geliyor. Ben, 'bu film Avustralya'dır' demiyorum'' açıklamasında bulundu.

Filmin çekimlerine gelecek yıl Mart ayında başlanması ve yapımın 2008'de gösterime girmesi planlanıyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.