Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Diğer Branşlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Sultanlar doludizgin: 3-1
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Sultanlar doludizgin: 3-1

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sultanlar doludizgin: 3-1
    Gönderim Zamanı: 09-11-2006 Saat 01:50
 
15. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası 2. tur grup ilk maçında (A) Bayan Voleybol Milli Takımı, Tayvan'ı 3-1 yendi. (D) grubu maçlarından 4. sırada çıkan milli takım, (A) grubunu namağlup lider olarak tamamlayarak 2. tura çıkan Tayvan karşısında ilk sette iyi savunma yapan rakiplerine aynı taktikle cevap verdi. Bu sette etkili hücumlar yapan Bayan Voleybol Milli Takımı, setten 25-17 üstün ayrıldı.

İkinci setin başında 7-1'lik seri yakalayan milliler, iyi savunmayla Tayvan'a az sayı verip, ilk teknik molaya da 6 sayı farkla 8-2 önde giren taraf oldu.

Çok iyi savunma yapan iki takımın sayı mücadelesinde uzun rallilerin yaşanması, karşılaşmanın daha zevkli bir hale gelmesini sağlarken, Türkiye, ikinci teknik molaya da 5 sayı farkla 16-11 galip girdi.

İlk iki sette 6'sı servis olmak üzere toplam 8 hatayla oynayan Bayan Voleybol Milli Takımı'nda tek servis kaçırmayan oyuncu Özlem oldu. İyi savunma yapmasıyla dikkat çeken Tayvan ise bu setlerde hiç servis hatası yapmadı.

Toplam 24 dakika süren ikinci sette Türkiye rakibine 25-16'lık üstünlük sağladı ve setlerde 2-0 öne geçti.
3. sete Türkiye iyi başlamadı. Karşılıklı alınan sayıların alındığı bu sette ilk teknik molaya Tayvan 8-7'lik üstünlükle önde girerken, ilk iki setteki oyununu sürdüremeyen milliler, bu setten 25-21'lik sonuçla yenik ayrıldı ve setlerde skor 2-1 oldu.

4. sete Tayvan üst üste bulduğu sayılarla 3-0 üstün başladı.

Orta oyuncu Eda'nın oyuna girmesiyle birlikte hücumda etkili olan Türkiye, arka arkaya aldığı sayılarla 6-4 öne geçti. Tayvan'ın hatalı hücumlarıyla da sayılar bulan Bayan Voleybol Milli Takımı, bu setin ilk teknik molasına 8-6'lık üstünlükle önde girdi.

Neslihan, Natalia ve Esra'nın etkili oyunlarına, tek ayak üstünde kayarak hücumlarda başarılı olan Aysun'un da eklenmesi Türkiye'nin üst üste sayılar bulmasına neden oldu.

Son setin ikinci teknik molasını da üstün geçen milliler, 22 dakika süren setten 25-17, karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Tayvan ile (E) grubundaki 2. turun ilk maçında mücadele eden (A) Bayan Voleybol Milli Takımı, önceki gün vefat eden eski Başbakanlardan Bülent Ecevit'in anısına formalarına siyah kurdela takarak çıktılar.

Milliler, gruptaki ikinci maçında yarın TSİ ile 11.00'de ev sahibi Japonya ile puan mücadelesine çıkacak.

Salon: Nagoya Rainbow
Hakemler: Andrey Zenovich  (Rusya), F. Leuthasser  (Almanya)
Tayvan: Chen Shu Li, Lin Ching, Kou, Lin Chun Yi, Chen Mei Ching, Wu  (Szu, Yeh Hui Hsuan, Juan )
Türkiye: Özlem, Elif, Neslihan, Esra, Natalia, Aysun, (Gülden, Deniz, Eda )
Setler: (17-25, 16-25, 25-21, 17-25)
Süre: 89 dakika (20, 24, 23, 22)

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.159 Saniyede Yüklendi.