Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Basketbol
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - G.Saray vitesi yükseltti: 68-61
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

G.Saray vitesi yükseltti: 68-61

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: G.Saray vitesi yükseltti: 68-61
    Gönderim Zamanı: 15-10-2006 Saat 04:28
BEKO Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown, TOFAŞ'ı 68-61 yendi. Galatasaray Cafe Crown'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmaya pota altında Booker ve dış atışlarda Brokenborough ile etkili başlayan TOFAŞ, Fitch ile Mc Govan'ın sayılarına engel olamayınca, ilk çeyreği Galatasaray 21-17 üstün geçti.

İkinci periyotta bu kez Uluğ'un pota altından ve dış atışlardan kazandırdığı basketlerle maçı dengeleyen TOFAŞ, top kayıplarını sürdürdü. Holman ile Fitch'in basketleriyle üstünlüğü ele alan Galatasaray Cafe Crown, devreyi 6 sayı farkla 35-29 önde kapattı.

Sarı-kırmızılılar, üçüncü periyotta yaptığı iyi savunmayla rakibinin kolay sayı bulmasına izin vermezken, Fatih, Mithell, Fitch ve Tufan'la basketler kazanarak 26. dakikada 14 sayılık (50-36) farka ulaştı. TOFAŞ'ta, Booker'ın basketleri farkın kapanmasına yetmeyince, Galatasaray Cafe Crown son periyoda 52-39 önde girdi.

Galatasaray Cafe Crown, baştan sona üstün götürdüğü mücadelenin son periyodunda da rakibine şans tanımadı ve karşılaşmadan 68-61 galip ayrıldı.

-MAÇ SORUNLARLA BAŞLADI-

Galatasaray Cafe Crown'un, bu sezon maçlarını oynayacağını açıkladığı Ayhan şahenk Spor Salonu'ndaki ilk mücadelesi sorunlu başladı.

Maç, skorboard arızası dengiyle yaklaşık 20 dakikalık gecikmeyle başlarken, potaların üzerinde bulunan 24 saniye göstergelerinden birinin de arızalı olduğu görüldü. Arızalı 24 saniye göstergesinin yerine, zemine ek bir zaman göstergesi konularak sorun aşılmaya çalışıldı.

Diğer yandan, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nun çatısındaki sızıntı nedeniyle saha içine maç başlamadan önce 2 adet kova konuldu ve maç sırasında da damlayan sular nedeniyle zemin sık sık silindi.

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer ve TOFAŞ Antrenörü Tolga Öngören'i maç başlamadan önce yanına çağırarak sorunlar hakkında bilgi veren teknik komiser Emin Balcı, her iki tarafın da itiraz etmeyeceklerini ve maçın başlayabileceğini söylemelerinin ardından mücadeleyi başlattı.

-GALATASARAY YÖNETİMİNDEN ÇIKARTMA-

Galatasaray Cafe Crown'un geçen sezondan kalan cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmaya, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu da adeta çıkartma yaptı.

Karşılaşmayı Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile yönetim kurulu üyeleri Semih Haznedaroğlu, Adnan Polat, Ahmet Dedehayır, Haldun Üstünel, Fatih Gökşen, Celal Gürcan ve Atilla Kınay protokol tribününden izleyerek takımlarını destekledi.

Öte yandan, aralarında sorun yaşandığı öne sürülen başkan Özhan Canaydın ile ikinci başkan Semih Haznedaroğlu'nun, yanyana oturarak karşılaşmayı izlemeleri ve sohbet etmeleri dikkat çekti.

Galatasaray Cafe Crown'un maçı kazanmasının ardından başkan Canaydın ve yönetim kurulu üyeleri, tüm sporcuları tek tek kutladı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.160 Saniyede Yüklendi.