Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Kayseri umutları yeşertti!  3-2
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Kayseri umutları yeşertti! 3-2

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kayseri umutları yeşertti! 3-2
    Gönderim Zamanı: 15-09-2006 Saat 19:54
UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında deplasmanda AZ Alkmaar ile karşılaşana Kayserispor kaşılaşmadan 3-2 yenik ayrıldı. Hollanda ekibinin ilk golü 7. dakikada Koevermans'tan gelirken, Kayserispor bu gole 25. dakikada Bülent Bölükbaşı ile karşılık verdi. AZ Alkmaar, karşılaşmanın ilk yarısında 33. dakikada Moılhoek ile bir gol daha bularak soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci yarıda beraberliği yakalamak isteyen Kayserispor, 63. dakikada tanıdık bir isim Şota Arveladze'nin golüne engel olamayarak 3-1 yenik duruma düştü. Fakat bu dakikadan sonra oyunu bırakmayan Kayserispor, 67. dakikada Ragıp'ın ayağından bulduğu golle durumu 3-2'ye taşıdı ve rövanş için umutlarını sürdürdü.

Hollanda deplasmanında AZ Alkmaar gibi zorlu bir maça çıkan Kayserispor, 3-2'nin rövanşında 1-0 galibiyetle bile turu atlayan taraf olacak.

Maçtan Notlar

6. dakikada çalımlarla Kayserispor ceza alanına giren Şota, Aydın tarafından düşürülünce, hakem penaltı noktasını gösterdi. 7. dakikada atışı kullanan De Zeeuw, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.
17. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Gökhan'ın vuruşunda, meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı.
25. dakikada Mehmet Topuz'un kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde yaşanan karambolde topa en son dokunan Bülent Bölükbaşı, meşin yuvarlağı filelere göndererek beraberliği yakaladı: 1-1.
33. dakikada Meerdink'in sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta, arka direkte toplu buluşan Molhoek, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-1.
41. dakikada AZ Alkmaar savunmasından çalımlarla kurtulan Gökhan'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta, kaleci Didulica ayaklarıyla tehlikeyi uzaklaştırdı.
45. dakikada Fatih'in ceza alanı dışından şutunda, savunmaya çarpan top az farkla direğin yanından kornere gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı AZ Alkmaar'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Futbolda UEFA Kupası 1. tur ilk maçında AZ Alkmaar, Kayserispor'u 3-2 yendi.
51. dakikada Ragıp'ın ceza alanı dışından şutunda, top kaleci Didulica'da kaldı.
54. dakikada Mehmet'in kullandığı serbest vuruşta, ceza alanındaki karambolde top en son Muhammed'in önünde kaldı, ancak kaleci Didulica çabuk davranarak topa sahip oldu.
64. dakikada Dembele'nin kafa pasıyla ceza alanında bomboş durumda topla buluşan Şota, meşin yuvarlağı ağlara göndererek farkı yeniden 2'ye çıkardı: 3-1.
67. dakikada Iglesias'ın pasıyla topla buluşan Ragıp, ceza alanı dışından yaptığı vuruşla, topu filelere gönderdi: 3-2.
83. dakikada Meerdink'in pasıyla kale çizgisinde topla buluşan Schaars, bomboş kale yerine topu üstten auta atınca, takımını 4. golden etti.
88. dakikada De Zeeuw'un ceza alanı dışından yaptığı vuruşta, kaleci Ivankov meşin yuvarlağı yumruklayarak uzaklaştırdı.
Karşılaşma, evsahibi AZ Alkmaar'ın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.