Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Diğer Branşlar
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Raikkonen McLaren’den bıktı mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Raikkonen McLaren’den bıktı mı?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
kurukafa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı kurukafa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Raikkonen McLaren’den bıktı mı?
    Gönderim Zamanı: 08-06-2006 Saat 09:43

(TürkiyeF1.com) - Business F1 dergisinin haberine göre, Kimi Raikkonen 2006 sonunda McLaren'dan kesin olarak ayrılıyor. Dergi bununla beraber, Finli pilotun gideceği yerin Ferrari olduğu ve seneye Michael Schumacher'in takım arkadaşı olarak yarışacağı yönünde ise kesin bir açıklama yapmadı.
 
 
Farklı Düşünleler

Raikkonen'in Renault'ya mı yoksa Ferrari'ye mi gideceği konusunun belirsizliği, Formula1'in pilot listelerindeki dengeyi alt üst etti. Bir çok Formula1 severe göre hatta bunların içinde Kimi ve Mclaren taraftarları da dahil, olayın artık gereksiz boyutlara taşındığı görüşü hakim. Konunun çok fazla uzadığı ve artık Kimi'nin McLaren dan ayrılacağı haberinin çok da önemli olmadığı ise bir başka görüş. Raikkonen'in McLaren'dan ayrılması İngiliz takımın bir koltuğunun boşaldığı anlamına geliyor ancak bu aslında böyle değil. Zira Montoya kontratı sezon sonunda bitse bile halen takımda. Eğer Kimi Ferrari ile anlaşırsa İtalyan takımında bir koltuk boşa çıkmak zorunda. Bu noktada Michael Schumacher'in kararı çok öenm kazanıyor. Tabi Renault'yu da unutmamak gerek...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.143 Saniyede Yüklendi.