![]()  | 

Dolmuþtan inmek için söylenebilecek sözler :) | 

Yanıt Yaz  
   | 

| Yazar | |

Hawk  

Kýdemli Üye  
   Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif Değil Points: 1700  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Hawk 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla

Konu: Dolmuþtan inmek için söylenebilecek sözler :)Gönderim Zamanı: 21-09-2006 Saat 20:35  | 

| 

soför bey inecek var..  
   -müsait yerde mi? -ee...evet -abi durakta salla bizi.. -söfor bey muhteþem bir yerde indirir misin (gerçektir yaþanmýþtýr) söfor de size layýk deðil ama teyze der ve indirir... -müdür bizi saðda tükürüver -hadi artýk inek +ne ineði lan ne diyon sen? -artýk Ýnek diyom Ýnek +ulan... -kýtmýsýn yaw!?! ne laf anlamaz þeysin inek... -sensin lan inek.! -abi ýþýklarda indirir misin? -neden karanlýktan korkuyor musun? -hacý amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladým? þöför amca:ilerde cami var hacým orda indirieyim mi seni? -þöfööörr saðda silkele bizi -buyur abi? -indir laaan. bu süper sigorta hastanesinin önünden geçerken -abi beni siqortada býrak -saðda inebilir miyim? -soldan inilmiyor zaten kardeþ   ![]()  | 
 |

| 
 |
![]()  | 
 |

emre_61  

Daimi Üye  
   Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif Değil Points: 238  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı emre_61 
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 30-01-2008 Saat 01:32 | 

| 

abi beni siqortada býrak  hhh hehe çok komik olmuþ

| 
 |
![]()  | 
 |

savage_team  

Daimi Üye  
   Kayıt Tarihi: 25-01-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 291  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı savage_team 
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 30-01-2008 Saat 23:14 | 

| 

-abi ýþýklarda indirir misin? -neden karanlýktan korkuyor musun    Cok matrak olmus abi yaw 
    | 
 |

| 
 |
![]()  | 
 |

çaðýltay  

Daimi Üye  
   Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 07-06-2006 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 321  | 

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı çaðýltay 
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 01-02-2008 Saat 19:39 | 

| 

:D :D hahaha ben birine tanýk oldum

| 
 |
![]()  | 
 |

HayaLim__oL  

Yeni Üye  

Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı HayaLim__oL 
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 22-04-2012 Saat 10:41 | 

| 

Önceden de okumuuþtum bi yerde ama yine çok güldüm.

| 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  |