![]()  | 
 
Sac Kavurma | 
 
    Yanıt Yaz  
   | 
  
| Yazar | |
   
   Fırtına  
   
   Moderator  
   Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689  | 
  
   
      Mesaj Seçenekleri
    Yanıt Yaz 
     Alıntı Fırtına 
     Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  
      Thanks(0)
      Alıntı   Cevapla
   
     Konu: Sac KavurmaGönderim Zamanı: 25-06-2009 Saat 15:48  | 
 
   
   ![]() Malzemeler: 
   1 Kg Kuşbaşı Et 5-6 Adet Yeşil Biber 4 Adet Domates 2 Adet Soğan Yapilisi: Etlerimizi sacta kisik ateste pisirelim.Etlerimiz piştikten sonra,doğramış olduğumuz Soğanı,Biberi,Domatesi ekliyoruz.Bir müddet daha bu şekilde pisiriyoruz.En sonada tuzumuzu ekledikten sonra sac kavurmamizi Afiyetle servis yapabiliriz....  | 
 |
   
     
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum  | 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz  
   | 
  |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  |