|  | 
| 1+1=3 edermiş etmiyo işte kanıt | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| Mareşal_87   Moderator   Av,Avcılık ve Silahlar Bölümü Patronu Kayıt Tarihi: 11-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 483 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Mareşal_87 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 1+1=3 edermiş etmiyo işte kanıt Gönderim Zamanı: 31-08-2007 Saat 01:39 | 
| http://www.e-mizah.com/portal/emizah.php?op=ekomik  buradan o linki çalıştırın. ordaki denklemde bi hata var bakalım hangi arkadaşımız bulacak. | |
| 
     Mert Babaların Delikanlı Evladıyız Ecel ile sözlü Ölüm ile Nişanlıyız İmtihan İçin Doğduk Allah Rızası İçin Yaşamak Zorundayız
 | |
|  | |
| çağıltay   Daimi Üye   Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 07-06-2006 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 321 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı çağıltay Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 05-01-2008 Saat 08:56 | 
| evet tamamen doğru kaıom zaten ben yollamıştım orayada Düzenleyen çağıltay - 07-01-2008 Saat 21:47 | |
|  | |
| hemşirerose   Üye     Kayıt Tarihi: 13-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 93 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı hemşirerose Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 27-09-2008 Saat 12:42 | 
| 
   ben buldum x ve y ye değer verin x=y dediğine göre x=2 desek y=2 olması lazım 
 x in karesi=4 x.y=2.2=4 burası doğru x=2 olduğu için x in karesi-y nin karesi=0 x.y=4 y nin karesi=4 4-4=0 (x+y).(x-y)=y.(x-y) bunun yerlerine değerlerini koyarsak; (2+2).(2-2)=2.(2-2) (4).(0)=0 2.(0)=0  burasıda doğru işe şimdi hatanın olduğu yere geldik;( (x+y)=y diyor biz x'e 2 vermiştik x=y olduğu için y'de 2 olmuştu (2+2)=2 burası yanlış  (2+2)=4 olur 2 olmaz  bence bunu yapan akıl karıştırmak için bir sürü denklem çözmüş arayada hatalı bi denklem koymuş ama ben çözdüm matematiğim çok iyidir.eğer anlamadıysanız yine anlatırım... Düzenleyen hemşirerose - 30-09-2008 Saat 13:14 | |
|   | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |