|  | 
| Mozilla Firefoxta IIS Çalıştırılması Resimli Anlatım | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| S3Z3R   Moderator     Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 820 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı S3Z3R Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Mozilla Firefoxta IIS Çalıştırılması Resimli Anlatım Gönderim Zamanı: 16-10-2010 Saat 21:18 | 
| 
   Mozilla Firefoxta IIS Çalıştırılması Resimli Anlatım Firefox adres satırına about:config yazın  Söz veriyorum dikkatli olacağım butonuna tıklayıp devam ediyoruz 
 Karşınıza gelen ayar sayfasındaki arama bölümüne (Süzgeç olan satıra)network.automatic-ntlm-auth.trusted-uris yazın  Çıkan sonuca çift tıklayın ve değer kısmına localhost yazın  İşlem tamamlanmıştır  mozillayı yeniden açın sorun çözülecektir. Uzun uzun ayrıntılı bir şekilde tüm kullanıcı seviyesine göre anlatım yapılmıştır. Saygılarımla ... Düzenleyen S3Z3R - 16-10-2010 Saat 21:25 | |
|   | |
|  | |
| kral   Administrator   Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 957 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı kral Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Thanks(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16-10-2010 Saat 21:19 | 
| 
   Teşekkürler S3Z3R
    | |
|  “Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |