![]() |
Sac Kavurma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fırtına
Moderator
Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Thanks(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sac KavurmaGönderim Zamanı: 25-06-2009 Saat 15:48 |
![]() Malzemeler:
1 Kg Kuşbaşı Et 5-6 Adet Yeşil Biber 4 Adet Domates 2 Adet Soğan Yapilisi: Etlerimizi sacta kisik ateste pisirelim.Etlerimiz piştikten sonra,doğramış olduğumuz Soğanı,Biberi,Domatesi ekliyoruz.Bir müddet daha bu şekilde pisiriyoruz.En sonada tuzumuzu ekledikten sonra sac kavurmamizi Afiyetle servis yapabiliriz.... |
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Tweet |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |