Hem klavye hem hoparlör !!!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fırtına
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21-12-2008 Saat 14:53 |
Masanızda yer sıkıntısı yaşıyorsanız, Verbatim'in hoparlörlü klavyesi tam size göre.
Verbatim'in ürettiği entegre hoparlörlü klavye sayesinde kullanıcılar masalarını artık daha rahat kullanabilecek. Optik medya donanımının liderliğine oynayan Verbatim "Speaker Keyboard" isimli klavyesiyle masalarında yer sıkıntısı yaşayan kullanıcılara güzel bir çözüm sunuyor. USB arabirimini kullanan klavye sol ve sağ tarafta bulunan iki hoparlörün yanısıra kullanıcılarına gece çalışma imkanı verebilmek için klavyenin alt kısmında mavi bir ışıkla aydınlatma imkanı da sunuyor. "Speaker Keyboard"un bir de mikrofon girişi var ve bunun yanında ses kontrol tuşlarına da sahip ancak çoklu ortam düğmeleri bulunmuyor. Klavyenin fiyat etiketinde ise 75 Dolar yazıyor. Kaynak |
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
|
Güzel Bir Klavye :) Bir aradada Klimalı Vardı Klimalı Güzel Olur...Bu KIş Soğuğunda veya Yaz Sıcağında
Paylaşım için teşekkürker |
|
|
|
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
|
Öncelikle paylaşım için teşekkürler güzel bir alet güzel olduğu kadar parasıda güzel bakalım başka ne tür klavyeler çıkıcak...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |