Gitar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
huseyintk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyintk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09-03-2006 Saat 00:20 |
Arkadaþlar merhaba. Bilginin Adresi bilgineferine bizimd bir katkýmýz olsun dedik ve gitar konusunu ele aldýk. Gitar yapýlýþ olarak da kullaným olarak da birbirinden farklýdýr. o halde gitar çeþitleri ni önce yapýlýþ olarak inceleyelim; A-Yapýlýþ Özellikleri 1- Klasik Gitar a)Elektro klasik b)Klasik 2- Akustik Gitar a)Elektro Akustik b)Akustik c)Perdesiz Akustik d)12 telli Akustik 3- Elektro Gitarlar a) Bas gitar b)Elektro Gitar
Kullaným Þekline Göre a- Ritim Çalým b- Solo Çalým c- Arpej Çalým
bu genel bilgilerden sonra http://www.makinemodel.com/muzik.htm adresimizden gitarlarýn notalarý, bazý örnek akorla ve parçalar bulabilirsiniz. Bu konuda daha fazla bilgi almak isteyen olursa, bana ulaþsýnlar. Bilgi paylaþýlmalýdýrki faydalý olsun.. Teþekkürler |
|
www.makinemodel.com meslek liselilerin sitesi
|
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
Bilgilerinizi bizimle paylaþtýðýnýz için teþekkur ederiz.Umarým forumumuzda hoþ zamanlar geçirirsiniz |
|
|
|
mezar_kabul
Üye Kayıt Tarihi: 04-10-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mezar_kabul
|
paylaþým için teþekkürler!!
|
|
ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM!!!
|
|
GOLDMAN
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
|
bilgi paylaþtýkça çoðalýr saolun
|
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
Bu gitar olayý beni ciddi ciddi sardý aslýnda.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |