Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Barış Akarsu'nun Babası İsyan Etti
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Barış Akarsu'nun Babası İsyan Etti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Üye
Üye
Simge

Status: Aktif DeÄŸil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı eren_tufekci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Barış Akarsu'nun Babası İsyan Etti
    Gönderim Zamanı: 04-07-2007 Saat 20:11
 Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu, hastane bahçesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Selahattin Akarsu, hastane bahçesinde yaptığı açıklamada basın mensuplarına yönelik, "Ben Barış'ı bekliyom. Oğlumu bekliyorum, oğlumu çağırıyorum. Biliyorum, siz de Barış'ı çok seviyorsunuz. Oğluma ve barışseverlere umutsuzluk verecek yazılar yazmayın" dedi. Daha sonra sinirli bir şekilde yumruğunu havaya kaldıran baba, "İnadına, inadına Barış'ı korumak için tüm basın bu konuda gerekeni yapın. Ülkenin tek bir ihtiyacı vardı, Barış tüm sevgisiyle, adı ile tüm Türkiye'de herkesi doyurdu" diye konuştu.

Türkiye'de trafik kazalarında binlerce insanın hayatını kaybettiğini belirten Akarsu, "İlk defa Bodrum'a geldim, yollara baktım. Bodrum'a yakışmayan yollar var, benim oğlumun kaza yaptığı yerleri yutturacağım" ifadelerini kullandı.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0.199 Saniyede Yüklendi.