Şöhret Beckham'ı Bıktırdı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eren_tufekci
Üye Kayıt Tarihi: 03-05-2007 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eren_tufekci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08-07-2007 Saat 04:56 |
İspanya Ligi şampiyonu Real Madrid'ten ABD'nin Los Angeles Galaxy takımına transfer olan İngiliz futbolcu David Beckham, ''Uzun zamandır insanlardan kaçmaya çalışıyorum'' dedi.
Portekiz'in Diario de Noticias gazetesine demeç veren Beckham, ABD'deki yeni hayatında, arkadaşı ünlü aktör Tom Cruise'un Beverly Hills'deki evinin yanında aldıkları evde rahat bir yaşam sürmeyi umduğunu söyledi. Medyatik biri olmasından dolayı Avrupa'daki hayatının kısıtlı olduğundan yakınan Beckham, ''Amerika'da ilgiler ve baskılar sadece sinema artistlerine. Tekrardan aşırı baskılı olmayan bir hayata dönmek, çocuklarımın ellerinden tutarak sokaklarda dolaşmak ve normal bir insan gibi muamele görmek benim için çok hoş olacak. Los Angeles'da her şey daha kolay olabilir'' şeklinde konuştu. Yeni takımı Los Angeles Galaxy'i Tom Cruise'un alacak olmasıyla ilgili olarak da Beckham, ''Bazıları beni, Tom'un işçisi olarak düşünebilir. Eğer bana bunu sorarlarsa 'evet' diyeceğim'' dedi. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |