ölmeden önceki özlü sözler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01-03-2007 Saat 22:27 |
Ölmeden hemen önce;
- Burasi Galatasaray tribünü degil mi? - AAbi çok seri bi araba bu yaaa... - Korkma hayatim, arabamizda ABS ve airbag mevcut. - Postanede bana ait bi koli varmis onu almaya geldim. - Oolum, 5 tas çaldim ruhun bile duymadi. - Bakin çocuklar, bu deney seti, kapagi açilinca güvenlik önlemi olarak elektrigi keser. - Demek piranha dedikleri sey bu. Hiho, bak Hulusi abi biyiklari ile oynuyom bi sey olmuyo. - Ey ruuuuhhh, geldiyseeen... - O irmikleri neden aldin Nurhan, helva mi yapican? Niye? - Dogalgazin ülkemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyor ve dogalgazla çalisan ilk ocagi huzurlarinizda yakiyorum. - Evladim, beni karsidan karsiya geçirir misin? - Geeel, geeel sag yap geeel... - Bah bah bah hala uzunlarla geliyo... - Canikom, bu etin tadi sana da biraz garip gelmedi mi? - Müjdemi isterim Turhan abi bi kizin daha oldu. - Ordular ileri... Allah, allah, allah, allah... - Kim bekler lan yesilin yanmasini?! - Esek sakasi yapmayin lan... - Bekle Cemsit abi ben bi dalip çikicam. - Korkma hanim bu saatte kapimizi kim çalacak, tanidik biridir. - Hala karli gösteriyor mu hanim? - Elektrikçiye ne gerek var canim, ben hallederim. - Bak simdi nasil solliycaz... - Gel abi burasi boyu geçmiyo. - Aya bak aya, kamyon fari gibi !!! - Ben denedim korkmayin. - Bak Kadri abi, suyun derinligi önemli diil, asil is atlamasini bilmek... - Yav Hayrettin abi, burasi Galatasaray tribünü diil galiba... - Vakkas abi. senin için öyle böyle diyorlar, dogru mu? - Hihoha... Bak gelen sey köpekbaligina ne kadar da benziyor. - Rasim abi, kafesin kapisi kapali degil mi? - Nalan, bi kibrit yak da bak bakalim ne kokusuymus... - Baba... Ben hamileyim. - Yapma Satilmis abi, seytan doldurur. - Rasim abi su omzumu bi kütürdetsene. - Sözünü geri alman için sana bes dakka veriyorum. - Bu külüstür essahtan 200 yapiyor mu? - Ben bunu bilir bunu söylerim Refik. Tren yolculugu en guvenilir yolculuktur. - Arkamda duracagina gel de uçurumun manzarasina bak kocacigim... - Semra'cigim bak arabanin ibresi 200'u gösteriyor. - Valla bak sarhos bile olmadim bacanak. Gel bir büyük daha devirelim sonra yola çikariz. - Korkacak bir sey yok sevgilim. Bir imza icin karakola cagiriyorlar... Hepsi bu... - Yapma Sefik abi seytan doldurur... - Bak bu sana son tras olusum Refik abi. Pesin pesin söylüyorum bu sefer de orami burami kesersen bundan sonra baska berbere tras olurum haberin olsun. - Durumum cok mu kötü doktor bey? - Nesi var bu kapuskanin? - Ben öldükten sonra tablolarim cok para edecek Aysegül.. - Bogaza gelip temiz hava almayi iyi akil ettik... Çocugum oynama su arabanin el freniyle... - Aaa evler ne kadar yakinlasti Perihan. Sanki uçak çatilarin üstünden uçuyor. Aaaa... - Operasyon basariyla tamamlanmistir. - Elektrikçiye gerek yok. Ben simdi hallederim... - Öyle mutluyum ki. Gazetedeki yildiz falimda yüz yasina kadar yasayacagim yaziyor. - Doktora neyin gerek yok. Beni üfürükçü Sabit hocaya götürün. - Sssst çocuklar, simdi hepimiz birden sandalin öbür tarafina yüklenelim. Sandal batacak diye Selami'nin ödü kopuyor... - Hani bu kontrol kalemi bozuktu? Bak ne güzel gösteriyor iste. - Mektubunda diyorsun ki gel gayri. - Ibibikler öter ötmez ordayim. - Vatan borcu biter bitmez ordayim.. - Ulan bir de memleket ilerlemiyor derler. Su bindigimiz asansorler on sene öncesine kadar Yugoslavya'dan getirtilirdi. Bunu bizimkiler yapmis. Ne eksigi var? - Iddia etme Ebru'cugum. Fren sagdaki pedal bence... - Allah razi olsun ANAP'tan. Ehliyet isinde bürokrasiyi hepten kaldirdilar valla. Gidiyorsun özel sürücü kursuna iki günde ehliyetin hazir... - Postanede bana ait bir koli varmis. Almaya geldim.. - Ohooo doktorun her dedigini yapsak açliktan ölürüz birader. Hadi yeyin yeyin afiyet olsun... - Teleferikten korkacak ne var hayatim? Hiç teleferik kazasi okudun mu gazetelerde? - Abi, ben bu arabayla gözü kapali 180 yaparim be, ne diyon sen! - Hiii, kocacim! Sen Ankara'da degil miydin? - Baksana, nötr olan tel bu muydu? - Oglum birak o tüfegi, seytan doldurur. - Ulan, biz bugüne kadar kaç bomba imha ettik be! Isimi bana mi ögretiyon, lavuk! Kes su mavi teli! - Sayin seyirciler! Simdi en büyük numaraya geldik. Aslanyn agzini açip, basimi içine sokuyorum. - Bu günkü deneyimizde, basinç altindaki metan gazina elektrik desarji uygulayacagiz. Ortamda oksijen yoksa, bir sey olmaz. - Arkadas, biz denizde büyümüs adamiz. Simdi sana 30 m dipten kum çikarayim da gör. - Burasi eskiden mayin tarlasiymis ama artik bi tane bile kalma... - Fisi çekmeye hiç gerek yok, bu devrede sadece 5 volt var. Hemen hallederim. - Havlayarak üzerimize geliyor, çünkü bu cinsler çok insan canlisidir. - Çekinme, gel. Bu tünelden bu saate kesinlikle tren geçmez. - Korkma, bu silaha 50 yildir tek kursun girmedi. - Parasütü en asagida ben açacagim. - Aslanin kafesi bosken içine bir girelim, bakalim nasilmis? - Bakin simdi su bogayi nasil tek basima devirecegim. - Komutanim, pimini çektikten sonra kaça kadar sayicaktik? - Olum bu mantarlar zehirli degil, bak ben nasil yiyorum. - Amma keskin virajmis yav!! - Evet,Murteza benim, bi durum mu var? - Bak simdi tren durmadan nasil atliycam. - Yapma oglum seytan doldurur. - Ben zaten ölmüsüm, hadi vur beni. - Caniiim!!! Ne kadar sevimli bir köpeksin sen öyle. - Merdiveni siki tut, tamam mi? - Aaaa!! Kim koymus bu kabloyu yolun ortasina? Dur sunu kaldirayim suradan... - Önüne baksana lan! Ne çarpiyon omzuma? - Pardon, isteyerek olmadi. - Evet arkadaslar! Dikkatle izliyorsunuz. Simdi bombanin pimini çekip 10'a kadar sayiyoruz... Bir, iki, üç, dört, bes, al... - Bu kadar korkma canim! Bu yilanlarin hepsinin zehirleri alinmis. - Vay beee!! Ne kadar da yüksekmis bu bina! Insanlar... Arabalar... Buradan karinca gibi gözüküyo. - Oolum! Gel buraya çik. Armutlarin en iyisi agacin yukaris... - Bu barajin ülkemiz için hayirli, ugurlu olmasini diliyor ve hafriyat çalismalarini baslatacak ilk dinamitleri patlatmak için dügmeye basiyorum. - Aklinca beni kandirican öölemiii! Yutar miyim ben o oyuncak tabancayi? - Höst ulan pis inek! Kalk su yolun ortasindan! Ne isin var burda! Deh! Deh! Deh! Ahh! N'oluyo size yaaa? (Hindistan'da) - Uçagin pervanesini görüyon mu? O kadar hizli dönüyo ki sankim dönmüyomus gibi. - Hey garson! Bir adet ketçap getirir misiniz? (El isareti kullanarak.) - Yaklasmayyn!!! Atarim kendimi yoksa. Ahh imdaaaat. - Yahu, su öndeki arabanin fren lambalari neden bu kadar sari ve parlak! - Gel gel.Soguk ama alisiliniyor. - Hazir misin? OK. Once bombadan cikan kirmizi kabloyu kes. - Basagrisi ilacimi icip hemen gelicem. - Kaplanlarda ayni kedi yavrulari gibidir. Bak boyle gidisindan sevicen bak iyi bak... - Sakin olun, onlarla ben konusurum. - Bu yol kestirmeden direk ana yola cikar. - Hayir, ters tutmuyorum. - Unutmadan, hemen hatirlatiyim, herhangi bir kaza ihtimaline karsi silahi temizlerken namlusunun .. - Gel gel, boyu gecmiyo. - Bakin simdi ayni seyi geri geri yapicam. - Buralarda cig dusmesi pek ender gorulur, korkacak bisey yok. - Dovmen cok hos. |
|
AJAN
Super Moderator Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AJAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
güzel olmuş paylaşımın ama bazı yerleri pek konu başlığı ile alakası bile yok!!!! |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |