Türkiyenin Eğitim, Öğretim ve Paylaşım Platformu ! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aLexandra
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-02-2012 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aLexandra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13-02-2012 Saat 17:13 |
Türkiyenin Eğitim, Öğretim ve Paylaşım Platformu !
Türkiyenin Eğitim Defteri, Türkiye'nin en özgün, eğitim ve bilgi alabileceğiniz bir forum sitesidir. Eğitim ve öğretimin yanı sıra forumumuzda güncel olarak paylaşımlar yapılmaktadır. Her alandan kategorilerimizin olduğu forumumuzda ilginizi çekebilecek ve eğitimden yararlanabileceğiniz bir çok konular vardır. Çeşitli alternatifler olarak ygs-lys, ilköğretim, ömss, kpss, açıköğretim sınavı, ales, dikey geçiş sınavı, dini, spor, eğlence ve birçok bunlara benzer alanlarımız bulunmaktadır. Forumumuzda bilgili ve eğitimli kişilikler bulunmakta ve samimi bir arkadaşlık, dostluk ortamı vardır. Forumumuzdaki bilgilerden sizde yararlanabilir ve bizimle birlikte paylaşımlar yapabilirsiniz. Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız. İletişim: /http://www.defter.gen.tr/ |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |