AT YARISI GUNUN BOMBALARI BANKOLARI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GentLemaN
Daimi Üye Kayıt Tarihi: 11-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GentLemaN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02-04-2006 Saat 21:51 |
Selamlar bundan boyle ıstek olursa burda bılgılerımı paylasıcam sızınle
bugun izmir..
7 lı plasenın ılk ayagında sanırım gızlı ekurılerden bırı ıcerı gırer..
7-12 yanı
Altılının ılk ayagı zorlu gecıcege benzıo .A grubu kalıte safkanlar var.
Gecen yarısına ınanmadıgım atomkarınca bence fuatla ıyı kosacak..ben gunun bankosu olarak goruyorum kuponlarınıza tek yazabılırısnız..
2.ayak:Yurttay gecen yarıs aghır pıstten etkılenmıs..Bugun cok daha ıyı kosacakmıs texas tea ıyı bır tay pisti yumuşak bulursa affetmez..Ugur agır pistte iyi kosuyor bugunde fovorı ben bugun ı nanmıyorum bu safkana ama genıs oyanayanlar degerlendırebılır.
3:ayak Bababull ust uste ıyı yarıslar cıkarıo bugun yıne ıyı kosacak..Babısko buone notte ve emınaga rakıplerıdır
4:ayak Kupalı bu kousda tabıkı ılk secımım karataslı Wild Hunter..gecen yarısta gereksız bekleme kurbanı olan bu safkan bence bugun on gruptan kopmayıp kazanmaya cok yakındır..Bence tek rakibi gelirse buyuk bomba olacak olan Dumandır..
5:ayak. Bnce gunun en saglam kalesı.9 numaralı Selenay.2 çim kosusu ardından bugun cok daha ıyı kostugu kum pıstte bu rakıplerını yuruyerek gecer banko!!!
6:ayak Son ayakta 2 at onerecegım..2 numaralı betık ve 5 numaralı emma yeterlı...
Altılı
1ayak: 3
2.ayak:6-12-4
3:ayak 2-3-4-9
4:ayak 4-8
5.ayak: 9
6:ayak 2-5
Sansınız bol olsun ..
|
|
EMEGE SAYGIYI UNUTMAYALIM BİR TESEKKURU COK GÖRMEYELİM..UNUTMAYINKI UFACIK BİR TEŞEKKÜR BİZİM AZMİMİZİ ARTTIRCAK DAHA ÇOK PAYLAŞIMI SAGLIYACAKTIR..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |