Kanarya zorlu deplasmanda |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17-09-2008 Saat 14:10 |
Kanarya zorlu deplasmandaŞampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz F.Bahçe, G Grubu'ndaki ilk maçında bu gece Porto ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Dragao Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maç, Star TV'den naklen ekranlara gelecek.
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan bu sezon ise hedefini daha da büyüten F.Bahçe, Portekiz temsilcisini kendi sahasında devirip Devler Ligi'ne muhteşem bir başlangıç yapmak istiyor. FENERBAHÇE'DE 7 EKSİK VAR Fenerbahçe'de sakatlığı süren Edu, Deivid, Vederson, Tümer, Can, Semih ve UEFA'ya adı bildirilmeyen Deniz forma giyemeyecek. Porto'da ise cezalı olan sol bek Fucile dışında eksik futbolcu bulunmuyor. G Grubu'ndaki diğer maçında ise Dinamo Kiev ile Arsenal, Ukrayna'da karşılaşacak. Fenerbahçe gruptaki ikinci maçını ise 30 Eylül'de D.Kiev ile İstanbul'da oynayacak. İŞTE MUHTEMEL 11'LER FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Josico, Maldonado, Emre, Alex, Güiza PORTO: Helton, Sapunaru, Rolando, B.Alves, Benitez, Lucho, M.Gonzalez, Mireles, Tomas Costa, Rodriguez, Lisandro PORTO'DAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Porto'yu yenip İstanbul'a 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Şampiyonlar Ligi G Grubunda bu akşam Porto ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Luis Atagones basın toplantısı düzenledi. Karşılaşmanın oynanacağı Dragao Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İspanyol Teknik adam, ''Zor bir maç olacak. Köklü bir ekip, kupa kaldırmış bir ekibe karşı oynayacağız. Ben her zaman takımımın sahaya çıkıp, elinden gelenin en iyisini yapması için çalışıyorum. İstanbul'a galibiyet ile dönmek istiyoruz.'' dedi. Türkiye Süper Ligi'nde alınan kötü sonuçların Şampiyonlar Ligi'ne yansımayacağını belirten Aragones, ''Şampiyonlar Ligi ve Türkiye ligi çok farklı iki kulvar. Bu maça çok iyi hazırlandık. Maçı en iyi skora taşıyabilmek için elimizden geleni yapacağız. Lige iyi başlamadık. Ama bu Porto maçını fazla etkilemez. Şampiyonlar Ligi telafisi olmayan bir lig. Bu yüzden daha dikkatli olmalıyız. Lig ise uzun bir kulvar.'' diye konuştu. "Türkiye liginde işler kötü gittiği zaman hoca suçlanır" şeklindeki bir soruya Aragones, "Ben gerekli tecrübeye sahibim. Bu yüzden herşeyi yapacağım. İşler iyi gitmediği zaman ben de sinirlenirim. Bu tecrübeye sahibim. Bu yüzden üzerimde baskı hissetmiyorum." cevabını verdi. "Porto'dan her hangi bir çekinceniz var mı?" sorusuna ise, "Çok büyük saygı duyduğumuz bir takım. Benim derdim her zaman kendi takımımdır. Futbolcularımın sahada nasıl oynadığı önemlidir. O yüzden Porto hakkında yorum yapmak istemiyorum." değerlendirmesini yaptı. |
|
|
|
Mareşal_87
Moderator Av,Avcılık ve Silahlar Bölümü Patronu Kayıt Tarihi: 11-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 483 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mareşal_87
|
inşallah avrupa yolunda başarılı olur fener
|
|
Mert Babaların Delikanlı Evladıyız Ecel ile sözlü Ölüm ile Nişanlıyız İmtihan İçin Doğduk Allah Rızası İçin Yaşamak Zorundayız
|
|
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
|
İnşallah şampiyonlar liginde kalan tek grurumuz
|
|
|
|
Fırtına
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
|
Paylaşım için teşekkürler...
Fener bahçeye başarılar diliyorum ...
|
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |