BAKLİYAT YEMEKLERİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||||||||||||||
kral
Administrator Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 957 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11-03-2006 Saat 01:36 |
|||||||||||||||||
ETLİ KURU FASULYE Malzemeler ; 4 kişi için Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır. Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur. Sonra küçük küçük doğranmış domatesler ve biberler eklenir. Biraz daha çevirdikten sonra, bir gece önceden ıslatıp, süzdüğünüz fasulyeleri, tuz ve su koyarak düdüklü tencerenin kapağını kapatınız. 50 dakika kadar pişiriniz. 400 gr Fasulye (2 su bardağı) 250 gr Kuşbaşı Et 6 yemek kaşığı Yağ 3 adet Kuru Soğan 3 adet Domates 2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz) 3 bardak Su ya da Et Suyu Tuz Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz. Onun için önceden haşlayıp suyunu dökmeye gerek yoktur. Düzenleyen kral - 26-03-2008 Saat 17:36 |
||||||||||||||||||
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.
|
||||||||||||||||||
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |