BE NE GÖBEK??? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29-10-2006 Saat 08:07 |
İnsanı uyuz eden bir sorudur "bu ne göbek?" iste bu soruya verilebilecek cevaplar :D
+ bu ne göbek - sana ne? ben mutluyum, göbek mutlu. + bu ne göbek -sorma ya, göbek kemiklerim fazla iri de... + bu ne göbek - metabolizma meselesi koçum . + bu ne göbek - zengin gösteriyor dimi + bu ne göbek - la havle vela kuvvet, can simidi bu can simidi. + bu ne göbek - onu bulamayanlarda var , şükret yaradanina. + bu ne göbek – - kendime güvenimin sermayesidir yavrum o, sen devam et. + bu ne göbek - göbek değil o , gaz yaptı midem. + bu ne göbek - sabah 2 litre su içtim olum. + bu ne göbek - dalga geçme amca oğlu , gastrit var. + bu ne göbek - hayrola, şekilciyiz galiba??? + bu ne göbek - ben büyüttüm onu aslanım , bana mi gösteriyorsun? + bu ne göbek - çok beğendiysen sana da yapalım bir tane. + bu ne göbek böyle? -ya sorma, bizim bi arkadaşın göbeği aslında, askere giderken emanet bıraktı bana...ben de kıramadım tabi, içtimada yük olucakti zavallıya... + bu ne göbek - nazar etme ne olur , ye ve iç seninde olur. + bu göbek ne böyle? - ee naparsin büyük balık büyük kayanın altında yatar. + bu ne göbek - vücut yaptım , manyak karin kası falan ; bırakınca sarkma yaptı. + bu ne göbek - onun da duyguları var. lütfen. + bu ne göbek -altında yazıyor bi bak istersen. + bu ne göbek - bütün sene ÖSS ye çalıştım ben tamam mı? üzerime gelme bunalımdayım! + bu ne göbek? - göbek değil o. aşk yastığı. sevgiliye kıyak. çaktın? + çakalsın. - şşşş. + bu ne göbek - su çok faydalı dediler,iste faydası... + bu ne göbek? - o benim varoluşçu tarafım bir nevi dışavurum +abi iyi misin -ben büsbütün bambaşka bir adam oldum Salih! alıntı |
|
AJAN
Super Moderator Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AJAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
çok komik olmuş hele can simidinin olması çok komik olmuş |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |