japon IQ testi- güzel bi oyun |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ba'tanem
Üye Kayıt Tarihi: 24-09-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ba'tanem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15-12-2006 Saat 08:44 |
Þu anda Japonya'da is baþvurularýnda aþaðýdaki linkteki IQ testi
> >> veriliyormuþ! > >> Linkten, buyuk mavi yuvarlagi tiklayin.
> >> Oyunun kurali: > >> "herkes nehirden karþýya geçmeli"
> >> Önce büyük yuvarlaða basýp oyuna baþlayacaksýnýz. Sala binecek > >> kiþilerin üzerine, ve salý karþýya geçirmek içinse kýrmýzý > >> yuvarlaklara týklamak gerekiyor.
> >> > >> Kurallar:
> >> Bir seferde en çok 2 kisi sala binebilir. > >> Baba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile sala binemez. > >> Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile sala binemez.
> >> Kýzlar Anneleri yokken babalarýyla yalnýz kalamaz. > >> Oðullar babalarý yokken Anneleriyle yalnýz kalamaz. > >> Hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamaz.
> >> Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor! > >> Kolay gelsin! BEN BÝ KERE OYNADIM OYUNU BÝTÝRDÝM. AMA BÝ DAHA YAP DESELER ACABA YAPABÝLÝRMÝYÝM. Düzenleyen ba'tanem - 15-12-2006 Saat 23:19 |
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
2 defa çözdüm ama not almayýnca unuttum
|
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
Cevabý bende not aldým Biraz uðraþtýrdý melet ama Düzenleyen Past Eternity - 18-12-2006 Saat 08:07 |
|
benfis
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-11-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı benfis
|
hehe evet bunu oynamýþtým..kurt- kuzu saman oyunu gibi buda.aslýnda çok kolay verilen kuralý dikkatli okursanýz çok çabuk çözersiniz
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |