+16 güne gülerek baþlayýn |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sayko
Daimi Üye Fýkra ve spor bölüm moderatörü Kayıt Tarihi: 09-09-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sayko
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14-10-2006 Saat 20:13 |
Rusya'da ogretmen ogrencilere para birimlerini sormaktadir.
> >Ogretmen: "Almanya," der. Ogrenciler hep bir agizdan: "Euro" derler. > >Ogretmen: "Amerika," der. Ogrenciler hep bir agizdan: "Dolar" derler > >Ogretmen: "Ingiltere," der. Ogrenciler hep bir agizdan:"Sterlin"derler > >Ogretmen: "Turkiye" der. Ogrencilerden ses cikmaz. > >Ogretmen bir daha sorar.Ogrencilerden biri "kere" der. > >Ogretmen sasirir: "oglum nerden cikardin onu",der. > >Ogrenci: "gecen sene ablam Turkiye ye tatile gitti ve geldiginde iki"kere" > >verdim palto aldim, bir "kere" verdim canta aldim, bir "kere" verdim > >pantalon aldim, dort "kere" verdim donus bileti aldim" diyordu Düzenleyen sayko - 14-10-2006 Saat 21:43 |
|
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
|
baþlýðýn yanýna +16 koysan daha iyi olurdu
|
|
|
|
GOLDMAN
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
|
vay cahiller vaaay |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |