Aziz Istanbul Münir Nurettin Selçuk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hackers_kral
Uzman Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 676 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hackers_kral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23-11-2008 Saat 15:11 |
[GOOGLE]http://video.google.com/videoplay?docid=3539990288265645306[/GOOGLE]
AZİZ ISTANBUL
Sana dün bir tepeden baktım aziz Istanbul
Görmedim gezmediğim sevmediğim hiç bir yer Ömrüm oldukça gönül tahtıma keyfince kurul
Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer Nice revnaklı şehirler görünür dünyada Lakin efsunlu güzellikleri sensin yaratan Yaşamışdır derim en hoş ve uzun rüyada
Sende çok yıl yaşayan, sende ölen, sende yatan Sana dün bir tepeden baktım aziz Istanbul.. Düzenleyen hackers_kral - 23-11-2008 Saat 21:20 |
|
|
|
Fırtına
Moderator Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 689 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına
|
Wawwwww süper bir paylaşım olmuş. istanbul manzarası bir muhteşem tek kelime ile harika eline sağlık güzel olmuş.. |
|
Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum |
|
circassian
Daimi Üye circassian Kayıt Tarihi: 12-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 382 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı circassian
|
çok güzel bir şarkı askerdeyken az fasıl yaparken bunları okumazdık hey gidi günler hey
|
|
Herşeyi Bilmene Gerek Yok;Haddini Bil Yeter.... |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |