Bonfile Akşam Sefası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hackers_kral
Uzman Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 676 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hackers_kral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22-03-2008 Saat 23:05 |
MALZEMELER
6-8 adet bonfile 6-8 çay kaşığı hardal 6-8 adet kornişon turşu 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı hazır çiğ krema 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 6-8 adet kürdan HAZIRLANIŞI Bonfileleri tezgahın üzerine yayalım. Her bir bonfilenin üzerine bir yemek kaşığı kadar hardalı, tıpkı tereyağı sürer gibi sürelim. Bir taraftan da kornişon turşularının her birini dörde bölelim. Her bir bonfilenin içine 4 adet turşu dilimini koyup, rulo yapıp saralım. Daha sonra açılmasın diye de bir kürdanla tutturalım. Öte yandan geniş bir tavanın içine zeytinyağını koyup, yağ kızınca bonfileleri içine koyalım. Bonfileleri çevire çevire yağda iyice kızartalım ve bir kenara alalım. Şimdi de kızartma yağının içine 1 su bardağı krema ile tuz ve karabiberi ekleyerek 7-8 dakika kadar pişirelim. Artık bir kenarda bekleyen bonfileleri alıp, bu sosun içine yerleştirelim ve bu şekilde 3-4 dakika daha pişirip ocağın altını kapatalım. Bonfilemiz servise hazırdır. |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |