Hp 6922 et xp explorer(desktop) sorunu HELP! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ediug
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-01-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ediug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31-07-2009 Saat 15:49 |
Herkese selam!
BÜYÜK bir sorunum var! Lütfen yardım edin! Windows Vista Home Basic yüklü Laptopa XP kurmayı denedim. Fakat SATA DRIVER sorunu verdi ve kurulum Sabit Disk bulamadığı için kapandı. Bende masaüstü bilgisayarda kullandığım Windows XP Service Pack 2 nin içine sata driver entegre ettim ve XP yi kurdum, XP ye uygun sürücüleri yükledim. Buraya kadar herşey iyi fakat Microsoft Office yükledikten sonra powerpoint sürekli hata veriyor, sunum hazırlarken herşey birbirine giriyor. XP 30 dakika normal çalışıyor sonra ekran karışıyor, pencereler büyüyor, çözünürlük bozuluyor. CTRL+ALT+ DELETE kombinasyon yapıp explorer.exe yi kapatıyorum tekrar açıyorum her şey normale dönüyor. Bilgisayarı tarattım virüs çıkmadı.Tekrar Windows Vista Home Basic kurdum. Yavaşlığı hariç herşey mükemmel. XP de çalışmayan Microsoft Office 2003 sorunsuz çalışıyor.tekrar XP kurmak istiyorum. Ne yapabilirim?! Sistem özelliklerim: Hp Pavilion 6922 et Intel Core 2 Duo işlemci T8100 2,10 GHz 3MB 2 GB DDR2 NVIDIA GeForce 8400MGS 256 MB 15.4 BrightView Widescreen 160GB 5400RPM SATA |
|
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sorun ekran kartı driver ından kaynaklı olabilir güncel driver ını yüklemeyi deneyiniz.
Office 2003 yerine 2007 veya 2002 yi deneyin bakalım aynı sorunu verecekmi Tavsiyem Xp sp3'ün içine sata driver ı entegre ederek kurmayı deneyin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |