.......::::: DRIVER ÝSTEK ::::.......... |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
uzi83
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-07-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzi83
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aciillllllllllllllllllllllllll arkadaþlar sunday sn-201 vista için varmý yada driveru olsunda nasýl oolursa olsuunn sýyuracamm aslýnda arkadaþýn biri paylaþmýþ saðolsun ama yükledim olmadý kafayý yedim nolurr uyardýmm þimdiden teþekkürlerrr......
|
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
|
|
equal31
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-08-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı equal31
|
kardes slmlar kolay gelsýn beným laptopa wýndows 7 ý kurdum ama ekran kartýný bulamadým standart bagdastýrýcý var orndan da guzel gorun tu alamýyorum bana
toshýba a 210 15-k ýcýn wýndows 7 ekran kartýný drýverýný blabýlýr mýýsn acaba amd turýon64 x2 ve atý radeon graphýcs realtek ses kartý var býraz uuzun ve karmasýk oldu ama umarým dedýgýmý anlarsýn kolay gelsýnn
|
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
aþaðýdaki linkten ilgili dreiver lara ulaþabilirsiniz
veya aþaðýdaki driver ý kullanabilirsiniz
http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/display-20091102132941.zip
Düzenleyen invertor - 21-08-2011 Saat 18:27 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |