Dolmuþtan inmek için söylenebilecek sözler :) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21-09-2006 Saat 20:35 |
soför bey inecek var..
-müsait yerde mi? -ee...evet -abi durakta salla bizi.. -söfor bey muhteþem bir yerde indirir misin (gerçektir yaþanmýþtýr) söfor de size layýk deðil ama teyze der ve indirir... -müdür bizi saðda tükürüver -hadi artýk inek +ne ineði lan ne diyon sen? -artýk Ýnek diyom Ýnek +ulan... -kýtmýsýn yaw!?! ne laf anlamaz þeysin inek... -sensin lan inek.! -abi ýþýklarda indirir misin? -neden karanlýktan korkuyor musun? -hacý amca:mübarek bi yerde inebilirmiyim evladým? þöför amca:ilerde cami var hacým orda indirieyim mi seni? -þöfööörr saðda silkele bizi -buyur abi? -indir laaan. bu süper sigorta hastanesinin önünden geçerken -abi beni siqortada býrak -saðda inebilir miyim? -soldan inilmiyor zaten kardeþ |
|
|
|
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
|
abi beni siqortada býrak hhh hehe çok komik olmuþ
|
|
savage_team
Daimi Üye Kayıt Tarihi: 25-01-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı savage_team
|
-abi ýþýklarda indirir misin? -neden karanlýktan korkuyor musun Cok matrak olmus abi yaw
|
|
|
|
çaðýltay
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 07-06-2006 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı çaðýltay
|
:D :D hahaha ben birine tanýk oldum
|
|
HayaLim__oL
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-04-2012 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HayaLim__oL
|
Önceden de okumuuþtum bi yerde ama yine çok güldüm.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |