Çocuk cinsel gelişimi ve cinsiyet eğitimi alanında büyük katkı... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
megabros
Security Professional Kayıt Tarihi: 08-06-2009 Konum: Turkey Status: Aktif Değil Points: 752 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı megabros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31-03-2011 Saat 08:51 |
Sizlerle beni çok mutlu eden ve heyecanlandıran bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum.
Bu gün Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinde verilen tam günlük bir eğitime katıldım. Eğitim Yrd. Doç. Dr. Ayten Uysal tarafından, özel eğitim bölümü öğrencilerine verildi, ben de hasbel kader bu eğitimden nasiplenmeye çalıştım. Yrd. Doç. Dr. Ayten Uysal, Anadolu Üniversitesi, Engelliler Araştırma Enstitüsünün öğretim üyelerinden. Özellikle çocuklarda cinsel gelişim, cinsiyet ve cinsellik eğitimi konularında çalışıyormuş. Bu gün; Çocukların Cinsel Gelişimi, Çocukların Cinsel Eğitimi, Engelli Çocuklarda Cinsel Eğitim Çocuklara Cinsel Kimliğini Benimsetme Tacize Karşı Güven Çemberi İzinsiz Fiziksel Teması Reddetme Kandırılmayla Başa Çıkma Engelli Ergenlerde Cinsiyet Eğitimi ve Öz Bakım Becerilerinin Kazandırılması.... konularında bilgilerini aktardı. Toplantı sonrası derneğimizden, etkinliklerimizden ve yapmakta olduğumuz projelerden bahsettim. Bize seve seve destek vereceğini, eğitimlerimize katılabileceğini, eğitim materyallerimizin hazırlanmasına yardımcı olacağını söyledi. Ayten Hocanın desteği ile hazırlayacağımız materyalleri burada sizlerle de paylaşacağız elbette. Şimdilik yalnızca bu haber... ama destek ve katkı büyük Ben de sizlerle paylaşmak istedim. Saygılar.
|
|
BEYAZ ŞAPKA (BİLGİ NEFERİ) |
|
prefabrik evi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-06-2013 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı prefabrik evi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
HOCAMA ÇOK TEŞEKKÜRLER
|
|
http://prefabrikevi.wordpress.com
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |