Cellata söylenebilecek son sözler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21-09-2006 Saat 20:37 |
abi önce bi morfin falan verseydin acemisin sen galiba
-o kafandaki siyah şeyi takmak zorundamısın? resmi kıyafetiniz mi bu? -o elindeki balta temiz mi? ben hijyenik adamım öyle pis pis ölemem -bak yaklaşma yoksa ayaamın altındaki sehpaya tekme atarım -bak vıcdan azabı cekersın benım yüzümden öldü dıe! -abi sizin eve sütçü girdi valla -hani önce çocuklar kadınlar ve yaşlılardı -ya azraili meşgul etmesek şimdi boşu boşuna -abi bugün günlerden ne .. - pazar .. -yazık abi ya hafta sonuda çalışılınırmı ben senin yerinde olsam bi devlet işine girerdim .. -oo selamınaleyküm cellat baba.. *hadi len selamınaleykümmüş ne o şimdimi dine geldin.. - ee sayın ceLLat neden ceLLatLık - Baba mesLeği - baban da mı böLe kesip biçiyodu - evett......Çıtodanankkkkkk -abi sen bizim kemal abiye ne çok benziyon yaw -abi o elindeki gerçek mi? -abi yanlardan al, üstler kalsın -tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan -Herkesin elindeki kendine .... ehe -Dur abi yanlış adam. Ben deliğin büyüklüğünü ölçerken kafam sıkıştı -Hade lan -Valla |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |