öğrencilerin sınavda verdikleri cevaplar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21-09-2006 Saat 20:34 |
Yukarıdaki şiirin ölçüsü nedir?
Cevap: Yaklaşık dokuz santimetredir.(lise 1) Kimlere zekat verilmez? Cevap: Şeytana.(ilkokul 5) Demokrasilerde kuvvetler ayrılığı kaça ayrılır? Cevap : Üçe; kara, deniz, hava kuvvetleri.(orta 3) Mondros'u açıklayınız? Cevap: Mondros kimdir bilmiyom (Orhan/8) İneğin midesi kaç bölümdür? Cevap: İki oda bir salon bir mutfak (ortaokul 1) Servet-i Fünun edebiyatı hangi edebi akımlardan etkilenmiştir? Cevap: Elektrik akimindan (Yasar/lise 3) (ben ençok buna koptum) Üremeyi açıklayınız? Cevap: Anne ve babanın gece yaptığı işe üreme denir (Gülsah/lise 1) Canlıların ortak özellikleri nelerdir? Cevap: Yol, su, camii, mezarlık Orta Asya'dan göçün sebepleri nelerdir? Cevap: Ellektirik kesintisi (Gülümser/6) Türkiye'nin geçitlerini yazınız? Cevap: Alt geçit, Üst geçit, Yaya geçidi (Serkan/7) Kanuni Fransa'ya neden kapütilasyon tanımıştır? Cevap: Bir kadına yardım etmek için (Berat/ilkokul) Güney Doğu Anadolu bölgesinde petrol nerelerden çikartılır? Cevap: Petrol Raman ve Gazmandan çikartılır (filiz/ortaokul 2) İzmir'i kim işgal etti? Cevap: Gazeteci Hasan Tahsin (Baris/orta3) Ailenin reisi kimdir? Cevap: Anam (Sabri/ilkokul3) Koşma nedir? Cevap: Yürümenin hızlı şekline koşma denir (samet/lise1) Canlıların en küçügüne ne ad verilir? Cevap: Bebek (odbs) Kasabayı kim yönetir? Cevap: Şerif ve adamları (Kamil/ilkokul5) Mübarek geceler hangileridir yazınız? Cevap: Kına, gerdek ve dolunay gecesi (Hatice/ilkokul5) |
|
|
|
kural
Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kural
|
ya bunlar gerçek değil dimi
|
|
GOLDMAN
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
|
Canlıların ortak özellikleri nelerdir?
Cevap: Yol, su, camii, mezarlık dogruluk payı olan bi cvp eger bunlar dogruysa egitim seviyemizin vay haline |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |