Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Bilim ve Teknoloji
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Süper tarayıcıların savaşı: IE, Firefox, Opera
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Süper tarayıcıların savaşı: IE, Firefox, Opera

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
S3Z3R Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Kayıt Tarihi: 31-03-2007
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 820
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı S3Z3R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Süper tarayıcıların savaşı: IE, Firefox, Opera
    Gönderim Zamanı: 20-08-2008 Saat 13:16
CHIP Online zamanın en popüler web tarayıcılarını sıkı bir teste tâbi tuttu. Sonuçlar burada...
 
 
 
Kötü hackerlerden korunmak için ya süper güçlere sahip ya da iyi bir tarayıcıya olmak lazım. CHIP Online sörf yazılımlarının ne kadar güvenli olduğunu test etti hangisinde süper kahraman ışığı olduğunu ortaya çıkardı.

Bir süper kahraman ile internet tarayıcısının ortak noktası ne olabilir? Birçok şey var aslında: İkisinin de kötülere karşı savaşta kullandıkları özel güçleri var. Birinde bunlar Lex Luthor ve Joker'dir diğerinde ise saf internet kullanıcılarının parasını sömüren veya PC'sini eline geçiren hackerlerdir. Hangi tarayıcının daha iyi olduğu sorunsalı ise Süpermen mi yoksa Batman mi daha iyi kavgası kadar eskidir. İşte bu kavgaya Firefox 3, Opera 9.5, Microsoft Internet Explorer 7 ve IE8'in Beta 1 sürümü katılıyor. Apple tarayıcısı Safari yok; bir ankete göre kullanıcıların sadece yüzde 2'si onu kullanıyor.

Testimizde süper tarayıcılar kötülere karşı donanımlı olmaları dışında birçok kullanışlı özelikle sunup sunmadıklarını da kanıtlamalıydılar. Peki hız? Elbette çok hızlı olmalılar.
 
 
 


Düzenleyen OSCAR - 20-08-2008 Saat 13:16
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.156 Saniyede Yüklendi.