Nonda imzaladı sıra Salgado'da |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||||||
Mareşal_87
Moderator Av,Avcılık ve Silahlar Bölümü Patronu Kayıt Tarihi: 11-03-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 483 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mareşal_87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01-09-2007 Saat 17:48 |
|||||||||
Transfer şampiyonu Galatasaray, Roma'nın Kongo'lu süper golcüsü Shabani Nonda ile dün 2 yıllık sözleşme imzaladı. Nonda, Florya'da çıktığı ilk idmanda şov yaparken, 2 gol ve bir asistle ayakta alkışlandı. Nonda'yı renklerine katarak forvet sorununu çözen Galatasaray, 3 Eylül Pazartesi saat 17.00'ye kadar Real Madrid'in tecrübeli sağ beki Michel Salgado'nun da transferini bitirmek istiyor. *** Nonda rüzgarı Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine geldiğini belirten Nonda, "Hakan ve Ümit'le tatlı bir rekabete gireceğiz. G.Saray'da neler yapacağımı sahada göstereceğim" dedi. Galatasaray, Roma'dan transfer ettiği Shabani Nonda ile dün 2 yıllık sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki törende konuşan Kongo'lu golcü, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldiğini belirterek, "G.Saray'da oynayacak olmaktan dolayı gurur duyuyorum" dedi. Adnan Sezgin, Nonda'ya hem İtalya, hem de Almanya'da chek-up yaptırdıklarını 20 NUMARAYI GİYECEK Nonda, "Roma'da istediğim süreleri alamıyordum. G.Saray'da neler yapabileceğimi sahada göstereceğim. Türk futbolunu fazla tanımıyorum. Tugay'la konuşmuştum, yalnızca üç büyükleri biliyorum. Ümit ve Hakan'ı tanıyorum. İkisi de çok iyi golcü. Aramızda tatlı bir rekabet olacak ve takım kazanacak. Şu kadar gol atarım gibi bir iddiam olmaz ama, evet gol atacağım" ifadesini kullandı. Nonda, Aslan'da 20 numaralı formayı giyecek. Yaşar YALÇIN Düzenleyen Mareşal_87 - 01-09-2007 Saat 17:49 |
||||||||||
Mert Babaların Delikanlı Evladıyız Ecel ile sözlü Ölüm ile Nişanlıyız İmtihan İçin Doğduk Allah Rızası İçin Yaşamak Zorundayız
|
||||||||||
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |