Masa üstü sağ tık özellikler tıklanmıyor ! Hatasının Çözümü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10-11-2010 Saat 23:28 |
Masa üstü sağ tık özellikler dediğinizde veya denetim masasında bulunan herhangi bir uygulamayı çalıştırdığınızda aşagıdaki hata ile karşılaşıyorsanız
Bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi.
Lütfen sistem yöneticinize başvurun. Denetim masasına erişim izinlerinizde sorun var demektir.
Çözümü için sırası ile aşağıda bulunan işlemleri uygulayın:
Başlat Çalıştırdan gpedit.msc yi çalıştırın
Kullanıcı Yapılandırmasından Yönetim Şablonlarını, ardından denetim masasını tıklayın
Karşınıza gelen bu ekranda Denetim Masası'na Erişimi Yasakla nın karşısında Etkin yazıyorsa; Üzerine çift tıklayın yapılandırılmamış seçeneğini seçip önce uygulayı sonra tamamı tıklayın sorun düzelecektir.
Eğer Karşınıza gelen bu ekranda Denetim Masası'na Erişimi Yasakla nın karşısında Yapılandırılmamış yazıyorsa;
Üzerine çift tıklayın devre dışı seçneğini seçin önce uygulayı sonra tamamı tıklayın akabinde tekrar Denetim Masası'na Erişimi Yasakla nın üzerine çift tıklayın yapılandırılmamış seçeneğini seçip önce uygulayı sonra tamamı tıklayın sorun düzelecektir.
Saygılarımla
invertor Düzenleyen invertor - 10-11-2010 Saat 23:39 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |