çin seddi konuşmaları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03-03-2007 Saat 02:24 |
-imparatorum bu seddi yapacağımıza barış yapsaydık daha kolay olmaz mıydı?
-gel bakayım sen şöyle! -çin seddini yapanlardan birinin annesi: -oğlum bak sen ap tal değilsin demekki çalışınca oluyomuş. -imparatorum emriniz üzerine çin seddini bitirdik efendim -manyak mısınız.. ben sizinle dalga geçmiştim o kadar duvar örülür mü hiç -güzel oldu ama şimdi ilerde birileri çıkıp bunu uzaylılar yaptı derler. -ben sana set yapamazsın demedim , duvarcı ustası olamazsın dedim -oh hele şükür bitti çing -ne bitti çang? -çin seddi mi çang ! -sana kim yap dedi ki çang ? -....... -oha felan oldum abi ya -anaaa dalmışız örmeye kaç metre olmuş bu be?! - yanlış olmuş yıkın! - ne ne neeyyy? - ehuhehe şaka lan şaka -imparator diye başımıza getirdiğimiz adama bak.ne pis bi insanmış bu ya -fazla mı gaza geldik lan, uzun oldu sanki..?!? -ustabaşı : yüce imparatorum dünyanın en uzun duvarının yapımını tamamladık. -imparator : aslında işlevi önemli. - abi o kadar yaptık acaba uzaydan görünür mü? - o ne ki? - bilmem içimden geldi öyle. - keşke daha derli toplu bir şey yapsaydık. fotoğraf makinesine sığmaz bu. -olm ilerde taklit etmesinler bunu? -oha, yok daha neler? -berline de duvar falan yaparlarsa ya? -berlin neresi be? -ne bilim budha sööletti heralde... -şimdi ben bunu yaptım ama bi sor bakalım neden yaptım. -neden yaptın abi? -yapamazsın dediler. -aaa? lan duvarı dışardan örmüşüz, biz nası gircez lan içeri ??? - abi biz bu seddi yaptık ama türkler göç etmiş be abi.. - hasssssss... - korktuğumuz çok belli oluyomudur acaba? - oluyor canım, uzaydan görünüyor.... |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |