Hapşırma Sonrası Diyalogları :)) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hawk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 1700 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hawk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21-09-2006 Saat 20:43 |
hapşuaaa, hapupu, hiyepşi. pepsi. - abi elini ağzına kapatsana. - ulan ordan kaç basınç fışkırıyo biliyo musun, elin kırılır. - çeneni de kapat. ---------------------------- -cok ya$a -var mı bildigin yontem? -...nasil yani? -cok ya$amak icin diyom, ucuz, etkili.. -$ey, ben sadece ... -neyse, si..tiret, sen de gor ... ---------------------------- -habuşieaa -çok yaşa -hepberaber ama farklı yerlerde ... ----------------------------- alerjik bi hastalıktan dolayı 68. hapşurma sonrası -habuşieaa -e yeter be ciğeri çıkardın yeteeeer -aa sende gör o zaman ... ----------------------------- - haaapsuuu! - hep birlikte! -olmaz kaynaklar sınırlı!!! -?! ----------------------------- -hiipçiiii! -geber!! -?? ----------------------------- -hieapişuuu... -pardon anlayamadım? ----------------------------- -hapşuuuu! -ohaaa!! duymadım sanma.. ulan azimcan ne trip adamsın be! abi ii güzel osur da nie kamufle edion ki? ----------------------------- -abşk ... -lan nerdeyim ben ? -neymiş arkadaşın günahları sevapları hadi sırada bekleyenler var .. -aaa nası ya çok yaşa demişti ama herkes ... -sen duymamışsın arada azrail diye bi arkadaş vardı o geber dedi emiri ben verdim biliyorum yani .. -ya ühühü nası ya -sana demedilermi hapşururken tutma nefesini falan burnunu falan kapatma diye -aa demişlerdi yaa -yaa tabi hadi anacım bekleme yapmıyalım hadi ... ------------------------------ - haapşşuuuu - çok yaşa abi... - karışma lan allahın işine, kızıyor sonra... - ha???? ------------------------------ -heaa... heaa.. ha... -ç.. ç.. ç... -hasktir ya hapşıramadm -sktret ben de çok yaşa diyemedim ------------------------------ - hapşu... elhamdülillah (allah'a hamd olsun) - yerhamukellah (allah'ın rahmeti üzerine olsun) - yehdina ve yehdikumullah (allah bizi ve sizi hidayetinden ayırmasın) - amin. (anlıyorum) ------------------------------ - hapşurzatssst. - oha. o ne lan öyle. - afedersin. -Abssshkk .. -Cok yasaa ! .. Gerci okuzlerin omru kisa olur dirler ama .. -abaduaeasdyaugysa.. -Cok yasa dimek isterdim ama .. Hapsurmadin sanirim .. -Nie olm .. Cok guzel hapsurdum .. -Bende onu diom .. Dana'ya benzedin biraz .. -Haaaa..Haaaa.. Ay yaa .. Hapsuramadim .. -Hap$u.. -Cok yasa .. -Mumkunse sensiz olsun .. Ayri ayri takilalim .. - -Yok bisi ..Sende Cok yasa .. -Abssskkk .. -Cok yasa.. -Tanisioz mu ? -Iyi o zaman.. Cok yasama .. Tobe yaa .. -Hapistr$uuaaa.. -Ohaa Ha ha ha ha ha ha -Ulan Kamil varya hapsurmanında boqunu cıkardınya ne diim sana -HaaapppSUuuu -Yuh be olum sıc bari suratıma azını kapa ya azını kapa.. Fiskiye gibi hapsuruOn nezaket ögren biraz. Kibar ayıı -Hapsu - gecmiş olsun - dumur da dumur -HapSuuuuu ha ha HapppSu - Hay cenenin yayını Kamil ya iki dakka kızla konusturtmadın mahsus yapıon serefsiz haaaa - ne alayke olum hassstaizz.. Happsu - Geber Dingil.. Kız sana deil bana baktıya.. Hastalık hastası oldun beter ol geber - hasss hapsuuuuuuu ikicem kızınada sanada haaa Hıpppp (burun tıkama efecti ) Küstüm hapsurmuom anasını satim.. ha ha ha zooorrrtttt - olum karar ver hapşırıyon mu ossuruyon mu? - abi fazla zorlanınca başka bişi çıktı. 1. hapşuuuu - çok yaşa 2. hapşşuuu - ee çok yaşa dedik ya 3. hapşuuu - ulean kazık mı çakacan geber anasını satiiim -hapşuuuuuuuuuuu - - hapşurdukk be bişi demicenmii -ne gibii - çok yaşa filan gibii - e deyince nolcak, çokmu yaşıcannn - lem git kaybol gözüm görmesinn ukalaa geberrr - ee sen geber dedin şimdi geberdimmii - ..... hapşuuuu -gözlerini de açsana o hareketi yaparken -ya bi s.ktir git Ayyy$$$$aaaaa .. - Neee .. - Ne ne abi ? - Olm benim hatunun adini agzina alirken destur de kopeeekkk .. - Abi cok mu ictin sen .. ? - Kes lan bana bidi bidi .. - Abi .. Sok onu yerine .. - Kes dedim uleeyynn .. Cotadanaaakkk.. -Abbbb$$kkuuu .. -Cok yasa.. -Send a Girl .. - .. happpşşuu - rıza, o çıkanlar neydi ağzından, hatta şu an elinde olanlar? - haa , onlar mı, mukus sevgilim - hayvansın rıza - hayvan değilim, doğanın kanunu böyle hapşu! - çok yaşa - hayatıma bir de sen burnunu sokma - hapşuuuu - cok yasa - cok yasa cok yasa da, ciğerleri yerde biraktik gormuyor musun ? bi poşet bulda toplayalim sunlari hastaneye ativer beni. lafla peynir gemisi yurumuyor.... -hapşueaaa -çok yaşa -nhııı hiyapşihuaaaa -çok yaşa -hüeee pşiaaa -çok yaşa -pşşikkhaa -oha -aaaaaaaaaapşuuuu -çok yaşa -aaaaaaaaaapşıuıuıuıuuuu -çoklar binler yaşa -aaaaaaaaaapşuıu -şaka olmalı -aaaaaaaaaapşuuuuuuu -annecim bir türk ve bi alman arasinda gecen hapsurma diyalogu: alaman hapsurur, T=gesundheit(saglik! :unsure:almanlar hapsurana böyle diyor ) A:danke(tesekkürler) T:ulan ne bencilsiniz siz be!insan sende gör der,ama yok insan degilki bunlar(türkce,alt yazisiz) A:???? T: ( hic birsey dememis gibi siritir) Düzenleyen Past Eternity - 21-09-2006 Saat 20:48 |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |