Kedi Öldü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
çaðýltay
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 07-06-2006 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı çaðýltay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16-09-2007 Saat 21:23 |
Nassetin Hoca bir gün kedisini yola cýkartmýþ ve baþlamýþ deterjanla yýkamaya yoldan gecen bir adam da Hoca ne ediyorsun kedi hic deterjanla yýkanýrmý, ölür demiþ Hocada: benim kedime bir þey olmaz dedikten sonra adam oradan uzaklaþmýs. Aradan 2 saat geçip adam eve dönerken bakmiþki hoca aðlýyo hocaya sormus: Hayýrdýr hocam niye aðlýyosunuz. Demiþ Hocada 'ya sorma komþu kedim öldü' diyince adam 'ben sana demedimmi kediyi deterjanla yýkarsan ölür' niye dinlemedin beni demiþ. Hoca adama bakarak 'komþu biz kediyi yýkamasýna yýkadýkta suyunu sýkarken öldü'Demiþ. Düzenleyen çaðýltay - 16-09-2007 Saat 21:23 |
|
kral
Administrator Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Status: Aktif Değil Points: 957 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kral
|
puhahaha hoca bu ne yapsa yeridir +
|
|
“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaþtýracaktýr.
|
|
AJAN
Super Moderator Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AJAN
|
hahahah ulan be hocaya bak kediyi çamaþýr gibi harcamýþ |
|
yks
Üye Kayıt Tarihi: 05-10-2007 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yks
|
Vah Vah kediye yazýk oldu hehehe
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |