Julyen Çorbası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dafne
Üye Kayıt Tarihi: 12-11-2006 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dafne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13-11-2006 Saat 07:07 |
Malzemeler:
½ küçük kereviz (soyulup kibrit çöpüşeklinde doğranmış ) 2 patates (soyulup kibrit çöpü seklinde doğranmış ) 1 soğan 1 çay kaşığı karabiber 1 kahve kaşığı kekik 1 çorba kaşığı maydanoz 7,5 su bardağı et suyu 4 çorba kaşığı tereyağı Tuz Yapılışı: Yağı tavada eritin. Sebzeleri içine atıp ağır ateşte karıştırarak sebzeler yumuşamaya başlayıncaya kadar pişirin. Ayrı bir tencereye et suyunu koyup kaynamaya başlayınca sebzeleri, tuzu, karabiberi, kekiği ve maydanozu katarak yavaşça karıştırın. Tencereyi ateşten alarak servis yapın. |
|
no imza no problem...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |