T3.3Versiyonu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yilalp
Üye Kayıt Tarihi: 15-11-2006 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yilalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11-01-2009 Saat 10:14 |
Görev Adeti 22 Tanedir. Ödev 1: Ormanlık alanlardan birinin seviyesini arttır. ( Reise tıklanınca binanın yapımı hemen gerçekleşir.) ( 2 Nüfus ) Bu aşamadan sonra iki seçenek var roma ve galyalı Ekonomi, cermen de Askeriye yi seçerse oyunda daha başarılı olur. Askeriye Ödev 19 Devamı: Askeri Üssü seviye 1'e getiriyoruz.(80 odun, 90 tuğla, 60 demir, 40 tahıl) ( 1 Nüfus )
Ödev 19 Devamı: Tahıl ambarını seviye 1'e getiriyoruz.( 80 odun, 90 tuğla, 60 demir, 40 tahıl ) ( 1 Nüfus ) |
|
Tanasan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-01-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tanasan
|
Sevgili yilalp Rus serverinde yeniden oyuna basladim,6. server. Burada
birlikte oynamayi oneriyorum. Server yeni basladi, guney-dogu
bolgesindeyim. Burada irlikte oynayabilecegimiz dostlarimizi
bekliyorum. Bir destan da burada yazalim. Ilgili arkadaslara ve
ozellikle sanadir bu teklifim. Umarim bana katilir ve beni burada
yalniz birakmazsiniz. Tum deneyimli arkadaslari bekliyorum.
|
|
yilalp
Üye Kayıt Tarihi: 15-11-2006 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yilalp
|
tr serverı dısında cıddı olarak yunan serverinde oynadım ama cok karısık oluyor bırey anlamakta gucluk cekıyorsun. oyunla alakalı sorun yok ama yazılar ılgınc. rus serverıde oyle olucaktır muhtemelen. ing olsa cat pat anlıyacan. neyse ben suan s4 deyım wow ınsatı baslamak uzere server bıter bende bıterım. oyun ıyı bagladı bızı pc basına. hıc kımseye tavsıye etmıyeceğim bir oyun. ben yaklasık 4 senedır oynuyorum |
|
Tanasan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-01-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tanasan
|
Seni anliyorum, bende oynamiyacam demistim ama tekrar basladim. :) Hastalik oluyor biraz. sizin serverde metal yildiz arkadasim oynuyor olmali. Ben s1'de oynuyorum. Koyu devrettim ama yine girip bakiyorum. Suanda wow kuruyoruz. Yinede dusunursen beklerim. Yazilar onemli degil ben tercume ederim. Zaten benim istedigim sadece bir turk birligi kurup burada da basariyi saglamak.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |