kadının biri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
desertrose
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-10-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı desertrose
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27-10-2006 Saat 23:25 |
> :) BUZ TUTAN GÖL
> Temel dünya turuna çıkar ve yolu Canada'ya da düşer. Kırk yılda bir >Karadeniz'de hamsi avlamaktan daha değişik bir fırsat çıktığını düşünerek buz tutmuş bir gölde, buzu kırıp balık tutmaya özenir ve işe koyulur. Tam buzu kıracakken, insanın içini titreten bir ses duyulur: > > - Oğlum burada balık yok! > > Temel az öteye gidip tekrar buzu kıracakken ses yine gürler, > > - Burada balık yok dedim sana... > > Temel'in eli ayağı titreyerek seslenir: > > - Tanrım, sen misun yoksa? > > Ses yeniden duyulur, > > - Hayır oğlum, ben buz hokeyi stadının spikeriyim. > > > > :) SPERM TESTİ > > Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora >gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve: > > - "Bunu doldurup yarın bana getirin" der... > > Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza >bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar. İhtiyar anlatmaya başlar: > > - "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle >denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış: > > - "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş. > > İhtiyar yanıtlamış: > > - "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü." |
|
EfSane Web Team
|
|
AJAN
Super Moderator Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Konum: İstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AJAN
|
kadının biri... ...yolda yürürken hamile kalmış-neden? -yol düzmüş- ...gece gökyüzüne bakarken hamile kalmış-neden? -yıldız kaymış- ...yıllardır yalnız yaşadığı halde hamile kalmış-neden? -yalnızlık acı koymuş- ...misafirlikten döndüğünde hamile kalmış-neden? -kapıya kadar geçirmişler- ...cenazede saf tutmaya gitmiş hamile kalmış-neden? -cemaat gömmüş- ...limanda yürürken hamile kalmış-neden? -reisin takası gelmiş- Düzenleyen AJAN+17 - 15-02-2007 Saat 02:31 |
|
CASPER
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 527 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CASPER
|
çok tuhaf
|
|
ibr@him_42
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-09-2008 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibr@him_42
|
1. fıkra komıkmıs gercekten elıne saglıkkk :):):):)
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |