komik isimler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27-01-2007 Saat 22:25 |
komik isimler
Bayram Amca
Necati Yenge
Meliha Eniste Zehra Esekcanbazý
Yusuf Ziya Salakoglu Abudulsamet Döver Ramazan Öldürür Ismail Öldürücü Gülsen Motor Haci Benzin Menemine Cart Burhanettin Curt Cafer Cýrt Döndü Cort Fedakar Pat Saban Küt Vesile Aybasi Haziment Pet Abdurrahman Kýllý Aytekin Kýllýbacak Makbule Kýllýbaldir Atilla Otuzbirogullarý Ahmet Yavsar Ökkes Ford Nadir Verir Duran Tekerlek Döndü Yuvarlak Özdemir Damýzlýk Izzet Angut Türkan Romantik Hafize Kazma |
|
AJAN
Super Moderator Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Konum: Ýstanbul Status: Aktif DeÄŸil Points: 319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AJAN
|
ben açýkçasý bu isimlerden biþe anlamadým. zaten ben baþka bi sitede görmüþtüm bunu yanýndaki sayýlarla þifremiþlerdi ama ben yine de biþe anlamamýþtým |
|
emre_61
Daimi Üye Otomobil & Modifiye Modu Kayıt Tarihi: 27-01-2007 Status: Aktif DeÄŸil Points: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_61
|
anlamýycak biþe yok isimler normalmi sence
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |