CCleaner Güncel versiyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional İnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06-09-2010 Saat 14:09 |
Açılımı Crap Cleaner olan program adından da anlaşılacağı üzere sisteminizdeki gereksiz dosyaları silerek daha kararlı ve dolayısıyla hızlı bir bilgisayara kavuşmanızı sağlıyor. Bu küçücük program o kadar iyi işler çıkartıyor ki şaşırmamak elde değil.
Program üç ana bölümden oluşuyor. Türkçe olduğu için üç bölümün de kullanımı oldukça basit.
"Cleaner" isimli sekme bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silmenize yardımcı olan temizlik bölümü. İki alt bölümden oluşan temizleme bölümünde Windows ve Uygulamalar isimli iki bölüm ile karşılaşıyorsunuz.
İlk bölüm "Windows" işletim sisteminizin özellikleri ve ona bağlantılı olan yazılımlarla (Internet Expolrer, Windows Explorer) ilgili temizlik seçeneklerini belirleyebildiğiniz bölüm. İkinci bölüm "Uygulamalar" ise bilgisayarınızda yüklü olan programların (Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, Adobe Photoshop, Adobe Reader, Microsoft Office, Nero, WinRAR, Media Player, eMule vb.) bilgisayarınızda bıraktığı kalıntıları ve yarattığı çöp dosyaları temizlemenize yardımcı oluyor.
Bilgisayarınızdaki işletim sistemi ve yazılım temizliğini gerçekleştirdikten sonra Kayıt Defteri (Registry) bölümünüzdeki bütünlüğü sağlayarak sisteminizin performansınızı daha da arttırabilirsiniz.
Kayıt Defteri bölümünde DLL Dosyaları, ActiveX ve Class Sorunları, Kullanılmayan Dosya Uzantıları, Yükleyiciler, Yardım Dosyaları vb. seçenekler ile işletim sisteminizdeki sorunları tarayabilir ve bunları CCleaner'a çözdürebilirsiniz. Bu program sistem yavaslamasi, bilgisayar donmasi ve cokmesi gibi durumlari ve yasanan problemleri en aza indirir. Novel teknolojisi ile uretilmis ve bilgisayar dostu bir yazilimdir. Basit bir sekilde bir kac tiklama ile bilgisayarinizi yapilandirir ve duzenler. Reklam iceren ve cesitli zararli yazilimlara karsi da sisteminiszi korur. Casus progrlardan, Kotu niyetli olan web sitelerden sistemizize yuklenen zararli yazilimlara karsida koruma saglar.
Windowsun regedit ayarlarini da ayarla duzenler. Sistemiziniz yeniden baslarken acilan programlarin olusturdugu hatalarida giderir. Windows daki gereksiz yer kaplayan yazilimlarida temizleyerek performansini artirir. Download
Güncel ve eski versiyonları aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz
|
|
wblackw
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-02-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı wblackw
|
Şuan kullanmaya başladım gerçekten bilgisayarımın hızında büyük değişim oldu. paylaşım için teşekkürler
|
|
Her Canlı Ölümü Tadacaktır ;)
|
|
chakkal
Üye Kayıt Tarihi: 26-01-2011 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı chakkal
|
hotfiles üyeliğimiz var, hotfiles upload yaparsanız süer olur...
paylaşım için teşekkürler...
|
|
chakkal
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |