Window 3.1 ve Ms Dos 6.22 Nostalji severler için eski iþletim sistemlerinden örnek |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24-09-2008 Saat 22:32 |
Windows 3.1, 1992 yýlýnda vaktizamanýnýn en iyi iþletim sistemidir.
16 bit yapýda olan Windows 3.1, PC kullanýmýnýn artmasýnda önemli rol oynarken, DOS’ la beraber kullanýlmasýndan dolayý tam bir iþletim sistemi olarak düþünülmektedir. Grafik kullanýcýlý arabirim desteði sunmasý, multimedya desteði vermesi, çok görevli çalýþmasý, nesneye dayalý teknoloji kullanmasý avantajlarý olarak sayýlabilirken; kýsýtlamalarý arasýnda ise 32 bit olmamasý, gerçek çok-görevliliði saðlamamasý ve tam anlamýyla bir iþletim sistemi olmamasý sayýlabilir.
Nostalji severler artýk terkedilmiþ kullanýlmayan bilgisayarýnýza önce MS Dos'u akabinde windows 3.1 i kurup kullanabilirsiniz. Aklýma geldi nostalji olsun diye kurup bakayým dedim neydi o eský gunler. VMware Workstation üzerinde Windows 3.1 kurup kullandým bu esnada almýþ olduðum screen shotlar. Düzenleyen invertor - 25-09-2008 Saat 16:49 |
|
invertor
Security Professional Ýnventor Kayıt Tarihi: 18-01-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 3365 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Düzenleyen invertor - 25-09-2008 Saat 16:51 |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Düzenleyen invertor - 25-09-2008 Saat 16:52 |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Düzenleyen invertor - 25-09-2008 Saat 16:54 |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Düzenleyen invertor - 25-09-2008 Saat 16:56 |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Kurlum dislerini oluþturmanýz için;
MS Dos 6.22 iso formatýndadýr. (Braz kolaylýk olsun diye iso formatýnda ekledim) :) windows 3.1için 6 adet boþ disket elinizde olmasý gerekir. MS Dos 6.22 programý ve
Windows 3.1 programlarýný test edip uploat ettim. Windos 3.1 Kurulum disketlerini oluþturmak için boþ disketi yerleþtirip Disk1,... disk6 dosyalarýna týklayýp bekleyin her dosya 1 diskettir.
Dos komutlarý
Download Windows 3.1, 6 disket + iso + Ms-Dos 6.22 Ms-Dos 6.22 iso formatýndadýr Düzenleyen invertor - 29-04-2011 Saat 23:55 |
|
S3Z3R
Moderator Kayıt Tarihi: 31-03-2007 Status: Aktif Değil Points: 820 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı S3Z3R
|
Ýnvertor eline saðlýk valla çok uðraþtýn ama deðdi |
|
|
|
Triton
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-08-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Triton
|
Kýrýk link :(
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Link güncellenmiþtir.
|
|
arslansar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-10-2009 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arslansar
|
Selamlar Arkadaþlar bu programlarýn linkini tekrar verebilirmisiniz ihtiyaç oldu. Link kýrýk Saygýlar |
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Link tekrar güncellenmiþtir
|
|
wolf
Üye Kayıt Tarihi: 30-07-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı wolf
|
Benim bilgisayar da kaldýrýrsa kurmak istiyorum bunu :D
|
|
invertor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı invertor
|
Senin Pc kaldýrmaz hiç bulaþma :D
|
|
darklevelone
Daimi Üye Kayıt Tarihi: 12-03-2006 Konum: Turkey Status: Aktif DeÄŸil Points: 382 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklevelone
|
Vaybe ben yetiþemedim bunlara o zamanlarda nerde bende pc (: misket oynardýk o zamnalar
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |