+16 gülmeye alerjisi olan okumasýn:D |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sayko
Daimi Üye Fýkra ve spor bölüm moderatörü Kayıt Tarihi: 09-09-2006 Konum: Turkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sayko
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14-10-2006 Saat 20:25 |
temel basbakanla birlikte endonezya'ya gider felaket bölgesini gezerken bir gazeteci ona yaklasarak....
- temel sizin karadenizde de böyle tusunami olur mu? diye sorar. temel de, -valla tusunami olur mu bilmem ama, bizim karadeniz'de "rusunami" var, milleti perisan etti ... anlayan güler:D:D:D ************************************************** ** 90 yasina gelen temel 80'lik karisi fadime'ye "haydi" demis: - gel seviselim. - ula temel sevismeyeli 30 yil oldu; unuttum o isi. temel'in israri uzerine sevismisler. bir sure sonra temel titremeye baslamis. fadime panik icinde: - ne oluyorsun temel? diye sormuþ. temel; - vallahi fadime emin deðilim; ya gidiyorum, ya geliyorum!... ************************************************** ** temel'in karisi fadime koydeki doktor ile isi pisirmis. bu durum herkesin diline dusmus ama kimse temel'e soyleyemiyor. herkes nasil anlatacagiz bu isi derken dursun atlamis; - merak etmeyin usaklar ben soylerum aksam olmus temel kahveye gelmis dursun soyle bi gerinip koseden yuksek sesle temele dogru bagirarak; -ha temek usagum senin fadime ne zaman profosor olayir da? -ula tursun sasirdin mu benim kari daha okumayi bile sokemedu profosor olmak nerden ciktu.. -ne pileyumm koyde herkes fadime yuksek lisansini yapti doktora veriyor diyorda ondan sormusumdur.. ************************************************** ** hitler üç esir yakalamis, ingiliz, fransiz ve bir yahudi. - "size soru soracagim, bilirseniz sizi birakacagim" demis. ingiliz'e sormus - "titanik kaç yilinda batti?" ingiliz hemen cevap vermis - "1912" diye. hitler göndermis ilgiliz'i. fransiz'a sormus bu kez: - "titanik'te kaç kisi öldü?" fransiz cevap vermis - "1050". - "tamam, sen de gidebilirsin" diye özgür birakmis. ve yahudi'ye dönmüs; - "say lan isimlerini!" Düzenleyen sayko - 14-10-2006 Saat 21:44 |
|
GOLDMAN
Kýdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |