Travianda Altın Kazanma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eser4480
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-12-2008 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eser4480
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21-12-2008 Saat 21:12 |
Hepimiz biliyoruz ki, Travian'ı altınla oynamak büyük avantajlar Travian'ı Altın Kullanarak Oynamanın Avantajları? Ancak, Plus hesap sahibi olmanın avantajlarına Firefox kullanaraksahip Travian'da Altın Kazanmanın Yolları: Diğer yol da, altını parayla satın almaktır. Pek çok kimse, özellikle Birazdan anlatacagim yontem tamamen PayPAL üzerinden calistigi icin sizin accountunuza hic bir zarari yok... PayPAL hesabı olanlar 1.ADIM ı geçebilirler.. 1.ADIM PayPAL Hesabı Almak http://www.paypal.com/ 1.Adımda email adresi haric butun bilgileri sallayabilirsiniz.. Ama e-mail adresini dogru yazin yoksa hem hesabınızı aktive edemezsiniz hemde asıl yontemden yararlanamazsınız. Burada 2.asamada karsınıza kredi kartı bilgileri gelecektir.. Pencerede üstteki PayPAL logosuna tıklayın ve kayıtın 2.asamasında kayıttan cıkın... sonra e-mail adresinizden doğrulamayı yapın.. PayPAL a yeni hesabınızla giris yapabiliyorsanız bu adımı artık gecebiliriz... 2.ADIM Bize Para Saglayacak Reklam Sistemine Kayıt olma... Sisteme girip altta Join NOW yazısına tıklayıp karsımıza gelen forumu dolduruyoruz... PayPAL e-mail adresi kısmına paypal'a kaydolurken verdigimiz adresi yazmayı unutmayın.. email adresi doğrulamasınıda yapmamız gerekecegi icin email adresimizi yanlıs vermeyelim... @mail doğrulamasını yaptıktan sonra 3.adıma gecelim... 3.ADIM Üye olduğumuz siteye giriş... Tekrar sitemize girip Login oluyoruz ve sitenin üst kısmında bulunan "Incentives" --> "Browse Ads" Yazısına tıklıyoruz... Karsımıza gelen Linklere tıklıyoruz. Bir pencere ile yeni bir site aciliyor site tam acilinca ustteki sayac saymaya basliyor 30sn, 10sn sonra süre dolduktan sonra pencerenin sol üst köşesinde harfler yazacak onu hemen altındaki yere yazacaksınız. Ardından dolar resmi çıkacak. Pencereyi kapatabiliriz şimdi. Girdigimiz linkin üzerinde yeşil tik işareti olacak 24saatligine yeşil kalacak 24saat sonra o linke tekrar tıklayabiliriz... Bu sekilde butun linklere tıklıyoruz ve gunluk bir miktar para kazanıyoruz.. kazandıgımız paraya My Stats butonundan bakabiliriz... eger kazanımımız 10$ olursa burada CAshOut a tıklıyoruz ve Convert to Cash via PayPal linkine tıklıyoruz VE Bu sayede PayPal Hesabımıza 10$ yatmis oluyor.. PayPAL a yatan paraylada Travianda Altın alabilirsiniz... Düzenleyen OSCAR - 15-01-2009 Saat 21:11 |
|
Tanasan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-01-2009 Status: Aktif DeÄŸil Points: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tanasan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
eser4480 http://adbux.org/?r=eser4480
Karsımıza gelen Linklere tıklıyoruz. bu linklerin hangileri oldugunu netlestirirmisin ? Ben oradaki tum linkleri tikladim ama bir netice alamadim. onlari kopyalayip burada belirtirsen cok makbule gecer. Saygilar. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |