Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - İnternetten kurbanlık siparişi !!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

İnternetten kurbanlık siparişi !!!!

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnternetten kurbanlık siparişi !!!!
    Gönderim Zamanı: 28-11-2008 Saat 15:26
 
 
 
Büyük et marketleri Kurban Bayramı için internetten kurbanlık satışı yapacak.

Hipermarketlerden sonra büyük et marketleri de kurban kesim taleplerini internet üzerinden alacak. İmam ve noter refakatinde yapılacak kesimlerde kurban parçalara ayrılıp, kolilerle müşterilerin adresine teslim edilecek.

Bu bayramda ilk defa internet üzerinden online kurban kesim hizmeti vereceklerini açıklayan Etçii Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Arslan, yoğun iş temposunda bayramı tatil olarak geçirmek isteyenlerin dini görevlerini bu vesileyle kolayca yerine getirebileceğini söyledi. Müşterilerin internet üzerinden hayvanın büyüklüğünü, cinsini ve diğer özelliklerini görebileceğini belirten Arslan, internet satışlarıyla geçen seneden daha fazla kurban satışı gerçekleştireceklerini savundu.

Kesim için Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan izin alındığını söyleyen Arslan, kurbanını bağışlamak isteyenler için aşevi hizmeti veren bazı belediyeler ve bazı sosyal hizmet kurumlarıyla da anlaşma halinde olduklarını da vurguladı.

İnternette kurbanlık pazarı
Danet, internet üzerin kurban satmayı planlayan firmalardan biri. 150 büyükbaş kurbanlığı internet yoluyla satmayı planladıklarını söyleyen Danet Genel Müdürü Osman Uluçay, "2 senedir kurbanlık satıyoruz. İnsanların dini görevlerini teknolojiyi kullanarak kolayca yerine getirebilmeleri için internetten sipariş uygulamasını kullanacağız. İlk defa bu sene internet üzerinden sipariş alacağız. Bir büyükbaş hayvanı 7 hisse olarak satıyoruz. Etler isteğe göre kemikli veya kemiksiz olarak hazırlanacak" dedi.
Tesislerinin kapasitesi belli olduğundan, bu yıl da en fazla 2 bin hisse (yaklaşık 300 büyükbaş) satabileceklerini kaydeden Uluçay, "Ancak, hem biz hem de vatandaşlara internetin kolaylaştırıcılığını sunmuş olacağız. 2 bin hissenin yarısının online siparişlerle biteceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak

Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.197 Saniyede Yüklendi.