Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Cumhurbaşkanlığı rekora koşuyor !
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Cumhurbaşkanlığı rekora koşuyor !

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Fırtına Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator


Kayıt Tarihi: 11-09-2008
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 689
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Fırtına Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cumhurbaşkanlığı rekora koşuyor !
    Gönderim Zamanı: 21-01-2009 Saat 16:34
 
 
 
 
Cumhurbaşkanlığı internet sitesi ziyaretci  rekoru kırıyor. Peki en çok hangi bölüm takip ediliyor ?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün göreve gelmesiyle yeniden ele alınan Köşk'ün internet sitesi hit rekorları kırıyor. En çok hiti ise videolar bölümü alıyor.

Göreve geldiği günden beri teknolojik yeniliklere büyük önem veren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün günlük çalışmalarına ilişkin bilgilerin yer aldığı Cumhurbaşkanlığı resmi Internet sitesi rekora koşuyor. Günlük 700 binin üzerinde hit alan Cumhurbaşkanlığı internet sitesindeki yenilikler hız kesmeden devam ediyor.

Günde 700 bin tık

Siteye en son eklenen "Cumhurbaşkanımız Nerede?", "Mülakatlar", "Himaye Edilen Projeler" "Sayın Sezer ve Demirel döneminin basın açıklamaları, programları ve konuşmaları" gibi bölümlerin mevcut günlük 700 bin civarında olan siteye giriş sayısını 1 milyon civarına çıkarması bekleniyor.

Siteye yeni eklenen Cumhurbaşkanı Gül'ün şimdiye kadar katıldığı resmi ziyaret, gezi ve organizasyonların harita üzerinden takip edilmesini sağlayan "Cumhurbaşkanımız Nerede?" (http://www.tccb.gov.tr/cumhurbaskaninerede/) bölümünün çok ilgi çekeceğini düşündüklerini belirten Cumhurbaşkanlığı yetkilileri "Daha önce benzeri olmayan söz konusu projenin, Google Map altyapısı kullanılarak 6 aylık bir çalışma sonucunda hazırlandığını, ihtiyaç olması durumunda köy ve kasabalara kadar inilebileceğini, istenilmesi durumunda harita ve uydu görüntülerinin ayrı ayrı izlenebileceğini" belirttiler. Menülerden ulaşılabilen "Mülakatlar" ve "Himaye Edilen Projeler" bölümlerinde Gül'ün yurtiçi ve yurtdışında yayımlanan çeşitli medya kuruluşları ile yaptığı söyleşiler yer alıyor. Sitede yer alan videolara ilgi ise üst düzeyde bulunuyor.

Türkiye okuyor

Özellikle Türkmenistan ziyaretlerinin ilkinde şiir okuyan çocuklar ile 2 hafta önce yayımlanan Şeffaf Oda röportaj videoları en çok izlenen videolar arasında yer alıyor. "Himaye Edilen Projeler" başlığında ise, Gül ve eşi Hayrünnisa Gül tarafından bugüne kadar himaye edilmiş projelerin ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer alıyor. "Türkiye Okuyor" gibi projeler kitap ve internet okuryazarlığını artırmada ciddi katkılar sağlarken, "Trafikte Dikkat Onbin Hayat" sloganı ile de emniyet kemeri alışkanlığına vurgular yapılıyor.


Bir deli rüzğar olurum alırım seni burdan kaybolurum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.172 Saniyede Yüklendi.