Yılın Fıkrası!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GOLDMAN
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2006 Konum: Türkiye Status: Aktif DeÄŸil Points: 895 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GOLDMAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10-03-2006 Saat 19:30 |
Üç adam cennetin kapısında sorgu meleğinin karşısında duruyormuş
>(doğal olarak yeni ölmüş adamlar bunlar) > >İlk adama nasıl öldüğünü sormuş melek::: > >Adam anlatmış: "Uzun süredir karımın beni >aldattığından >şüpheleniyordum. İş seyahatine gitme bahanesiyle evden çıktım >ve 2 >saat sonra haber vermeden döndüm.Karım çıplaktı ve banyodan yeni >çıktığını söyledi ama ben ona inanmadım çünkü saçları kuruydu. >Hırsla evi aramaya başladım, kimse yoktu, fakat yatak odasının >penceresinde iki el gördüm.Yarı çıplak ter içinde bir adamdı >bu... >Ellerine vurarak onu aşağı düşürdüm ama çok şanslıymış, çiçek >tarhının >üzerine düştü ve ölmedi. Ben de buzdolabını üzerine attım. Adam >öldü ama >ben de kalp krizi >geçirdim." > >Sıra ikinci adamdaymış::: > >"Şortumu giymiş evimde günlük sporumu >yapıyordum. Koşu bandını fazla hızlandırmış olmalıyım, birden >şerit koptu ve beni üzerinden fırlattı, pencereden dışarı uçtum. >Neyseki alt katın penceresine tutunabildim. Ama manyağın biri >beni >ellerime vurarark ağağı düşürdü. Neyseki çiçeklerin üzerine >düşüp >kurtuldum ama sapık herif bu sefer de üzerime buzdolabı attı ve >burdayım >işte..." > >sıra üçüncü adamdaymış::: > >"Ben buzdolabının içinde çıplak bir şekilde bekliyordum >kendimi >burada buldum." |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |