Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Bilgisayar Güvenliği / Computer Security > Güvenlik / Security Makaleleri
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Bilgisayarınız İçin Ücretsiz Koruma
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Bilgisayarınız İçin Ücretsiz Koruma

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
megabros Açılır Kutu Gör
Security Professional
Security Professional
Simge

Kayıt Tarihi: 08-06-2009
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 752
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı megabros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bilgisayarınız İçin Ücretsiz Koruma
    Gönderim Zamanı: 05-04-2010 Saat 18:23
Her geçen gün ortaya çıkan yeni zararlı yazılımlar güvenliğimizi tehdit ediyor. Virüsler, casus yazılımlar, Truva atları ve dahası... Sistemimize zarar vermeye ya da kişisel bilgilerimizi çalmaya yönelik bu online tehditler ciddi bir mücadele gerektiriyor. Bu mücadele yorucu olduğu kadar masraflı da olabiliyor. Çünkü güvenliğimizi sağlayabilecek güçlü Programların çoğu ücretli. Neyse ki ücretsiz olduğu halde bizi güvende tutabilecek alternatifler de mevcut.
 
 
 
Bilgisayarınız için ücretsiz koruma!
 

Öncelikle güvenliğimizi sağlamak için edinmemiz gereken programların ana başlıklarını belirleyelim: sistemin sorunsuz çalışabilmesi için virüs koruması, kişisel bilgilerin güvenliği için casus yazılım koruması, veri Alışverişini kontrol edebilmek için güvenlik duvarı, korsanların açıklarını bulmak için kafa yorduğu tarayıcı ve e-posta istemcilerinin alternatiflerinin kullanılması.

 
 
Virüs Koruması
 
 
Bilgisayarınız%20için%20ücretsiz%20koruma!
 
 

Güvenli bir sistem için olmazsa olmaz ilk yazılım anti-virüs programıdır. Her an virüs bulaşma tehlikesi ile karşı karşıya olduğumuz şu günlerde güçlü bir virüs koruması ile sistemimize zarar verebilecek kötü niyetli yazılımlardan korunabiliriz. Piyasada pek çok ücretsiz anti-virüs programı mevcut. Bunlardan en popülerleri: AVG Anti-Virus Free Edition, Avast Home Edition ve Avira AntiVir Personal - Free Antivirus.

 
Virüs koruması konusunda kişisel tercihim Avira AntiVir Personal - Free Antivirus. Yazılımın virüs tarama işlevinin oldukçahızlı olması, hem tarama işlevinin hem de yerleşik korumasının kötü niyetli yazılımlara karşı gösterdiği performans, minimum yanlış alarm oranı, Heuristic (sezgisel) tarama teknoloji sayesinde henüz bilinmeyen tehditlere karşı bile koruma sağlaması ve çok düşük sistem kaynağı tüketimi Avira AntiVir'in rakiplerinin önüne geçmesini sağlıyor. Otomatik güncelleştirme özelliğine de sahip Avira AntiVir, ücretsiz virüs koruması isteyenlerin kesinlikle kullanması gereken programlardan biri.
 
 
Saygılar.


Düzenleyen megabros - 05-04-2010 Saat 18:24
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.164 Saniyede Yüklendi.