Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Rize G.Saray'ı evini puansız yolladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Rize G.Saray'ı evini puansız yolladı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Rize G.Saray'ı evini puansız yolladı
    Gönderim Zamanı: 06-11-2006 Saat 03:09
 

MAÇ BAŞLADI

2. dakika. Galatasaray sol kanattan etkili geldi. Arda ceza sahasının çarprazından ortasını yaptı. İliç altıpas içinde yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.

Rize'de maçtan önce yağan yağmur zemini çok yumuşatmış durumda. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ağırlaşacak zemin futbolcuları çok zorlayacak.

3. dakika. Galatasaray oyunun ilk bölümlerinde rakip kalede etkili. Ayhan ceza sahasının önünde topla buluştuğu anda şutunu attı. Savunmadan seken top sağ taraftan kornere çıktı. Hasan Şaş köşe atışını kullandı. Rize savunması topu karşılaldı.

 5. dakika. Rizespor golü bu anda Serhat ile buldu. Sağ kanattan Emrah serbest atışı kullandı. Altıpas içine gelen ortayı Galatasaray savunması adeta seyretti. Serhat bomboş pozisyonda topa düzgün bir kafa vuruşu ile Mondragon'nun bakışları arasında Sarı-Kırmızılı takımın ağlarına bıraktı.



Bu şık kafa golüyle Rizespor, Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti.

10. dakika. Galatasaray kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atmaya çalışıyor. Sarı-Kırmızılılar beraberlik golü için rakip kaleye yükleniyor. Rizespor çok adamla savunmasında kapanıyor.

13. dakika. Rize ani bir atakta gole yaklaştı. Sol kanattan Altan, Galatasaray savunmasının arkasına uzun bir pas attı. Tomas ve Song bu topa hareketlendi. Tomas'ın pası kısa düşünce Emrah pas arası yaptı. Rizeli futbolcu ceza sahasına hareketlenen Tjikuzu'a derin bir top attı. Savunmada son anda Song araya girdi. Top geçse mutlak gol şansı olacak.

16. dakika. Galatasaray bu dakikada inanılmaz bir gol fırsatıntan yararlanamadı. Ceza sahası önünden Hasan Şaş tarafından kullanılan serbest atışta Orhan Ak kafayı vurdu. Yerden seken top direğin içine vurarak altıpas içindeki Hakan Şükür'ün önünde kaldı. Şükür yakın mesafeden topa vuramayınca kaleci Zdravkov son anda meşin yuvarlağın sahibi oldu. Galatasaray adına şansız bir an geride kaldı.



21. dakika Rizespor sol kanattan serbest vuruş kullanıyor. Galatasaray ceza sahası çok kalabalık. Atışı Beşir kullandı. Bu futbolcunun yerden sert şutuna savunma ayak koydu. Rize etkili olabilecek bir pozisyonda atışı etkili kullanamadı.

22. dakika. Rizespor sağ kanattan Dia Cire ile 2. gole çok yaklaştı. Ceza sahasına süratle giren Rizeli golcü önündeki Tomas ve Song'un yanından şutunu attı. Galatasaray savunmasında meşin yuvarlak Song'un ayaklarından döndü. Ceza sahasının önüne çıkan top Emrah'ta kaldı. Topla ceza sahasına giren Emrah yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi.

 23. dakika. Rizespor Hasan ile 2. golü buldu. Sol kanattan ceza sahasına ortalanan topu arka direkte Orhan Ak kafa ile karşıladı. Top ceza sahasının dışına düştü. Hasan, önünde bulduğu topa yerden bir vuruş çıkarttı. Mondragon'nun uzandığı top direğin dibinden 2. kez Galatasaray ağlarına taklıdı. Bu golle Rizespor, Galatasaray karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.



29. dakika. Galatasaray İliç ile gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen etkili atakta, Hasan Şaş korner çizgisi üzerinden ortasını yaptı. İliç savunmanın arasından yükselip kafayı vurdu. Direğin dibine inen topu kaleci Zdravkov kapanarak son anda yakalamayı başardı.

36. dakika. Galatasaray ilk yarıda adete şok yaşıyor. Rizespor bulduğu gollerle Sarı-Kırmızılı ekip karşısında 2-0 üstün durumda. Yağış altında oynanan karşılaşmada zemin dakikalar ilerledikçe ağırlaştı. Pas yapmak güç. Takımlar fizik güçleriyle oynuyor.

39. dakika. Galatasaray ilk yarıda hiç olmazsa bir gol bulabilmek için tüm hatlarıyla bastırıyor. Sağ kanattan Hakan Şaş'ın ortasını Arda göğsüyle yanında bekleyen Ayhan Akman'a indirdi. Ayhan'nın vuruşunda kaleci Zdravkov topu güçlükle yumruklayarak kornere çeldi. Galaatasaray gole yaklaştı.

40. dakika. Maçın ilk yarısı için son dakikalara girildi. Rizespor'un Galatasaray karşısında 2-0'lık üstünlüğü sürüyor.

 41. dakika. Galatasaray'da Ayhan Akman oyundan alındı. Necati Ateş sahaya dahil olan isim.

 42. dakika. Galatasaray İliç ile golü buldu. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortaya Hakan Şükür yükseldi. Kaleci Zdravkov çıkarak topu Şükür'ün başının üstünden yumrukladı. Ceza sahasının önüne düşen topu İliç çok şık bir ayak içi vuruşla ters taraftan direğin dibine bıraktı. Savunma bu güzel vuruşta meşin yuvarlağa müdahele edemedi. İliç'in akıl dolu golüyle maçta şimdi durum 2-1 oldu.



43. dakika. Hakeme faul için itiraz eden Rizespor'dan Emrah sarı kart gördü.

45.dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika gösterdi.

45+1.dakika Altan sağ kanattan Emrah'ı Galatasaray savunmasının arkasına harika bir ara pasıyla kaçırdı. Emrah orta sahadan ceza sahasına kadar sürdüğü topu hafif çarprazdan kaleye vurdu. Bu vuruşta top yan ağlara takıldı.

Bu ataktan sonra maçın hakemi ilk yarı için son düdüğü çaldı. Rizespor, soyunma odasına güçlü rakibi Galatasaray karşısında 2-1 önde gitti.

Stat:
Atatürk
Hakemler: Vedat Yüksel, Özgür Çetiner, Nihat Mızrak
    
Çaykur Rizespor: Zdravkov, Tolga, Yasin, Hasan Uğur, Tjikuzu, Altan, Serhat, Bashir, Victoria, Dia Cire, Emrah
    
Galatasaray: Mondragon, Tomas, Song, Orhan Ak, Hakan Şükür, Hasan, Ayhan (Dk. 41 Necati), Cihan, İliç, İnamoto, Arda
    
Goller: Dk. 5 Serhat, Dk. 23 Hasan, (Çaykur Rizespor) Dk. 43 İliç
(Galatasaray)
Sarı kart: Dk. 41 Emrah (Çaykur Rizespor)


MAÇIN İKİNCİ YARISI

47. dakika
İkinci yarıya Galatasaray baskılı başladı. İnamoto'nun sert şutunda Zdravkov son anda topu kornere çeldi.

54. dakika. Rizespor 3. gole Altan ile çok yaklaştı. Ceza sahasına topla giren Altan, Tomas'tan sıyrıldığı anda sol çarprazdan şutunu attı. Meşin yuvarlak üst direği yalıyarak auta çıktı. Mondragon bu pozisyonda savunmaya çok kızdı.

58. dakika. Rizespor sağ kanattan Galatasaray kalesine tehlikeli geldi. Emrah, Altan'nın derin pasında sıfıra kadar inip ön direğe ortasını yaptı. Mondragon, Dia Cire'nin önünden son anda topa kapanarak sahip oldu.

59. dakika. Rize'de yağmur hiç durmadı. Top kontrolü çok zor. Meşin yuvarlak yerden oynandığında su birikintilerine takılıyor.

60. dakika. Galatasaray beraberlik golüne Arda ile çok yaklaştı. Ceza yayı üzerinde İliç, şık bir pasla Arda'yı kaleci Zdravkov ile karşı karşıya bıraktı. Arda, savundan müdahel etmek isteyen 2 Rizeli futbolcuya şut atarmış gibi yapıp yere yatırdı. Zdravkov ile karşı karşıya pozisyonda genç oyuncu kötü bir vuruş ile topu auta vurdu. Galatasaray beraberlik golünden oldu.



 61. dakika. Rizespor'da Serhat hakemden sarı kartı gördü.

62. dakika. Galatasaray gole yine çok yaklaştı. Ceza sahasına sağ kanattan gönderilen topu ilk anda Zdravkov yumrukladı. Sol tarafa açılan topun gelişine Arda vurdu Direğin dibinden ağlara giden topu Bulgar kaleci son onda tokatlayarak çıkattı.

 68. dakika. Rizespor atağında, Erhan Albayrak Altan'nın pasıyla ceza sahasına girdiği anda yerde kaldı. Hakem Rizeli futbolcuya kendisini aldatmak istediğini düşündüğü için sarı kartını gösterdi.

70. dakika. Galatasaray, Rize karşısında beraberlik golünü arıyor. Zemin çok ağır. Rizespor çok adamla sahasında kapanıp hızlı ataklarla Galatasaray kalesinde gol arıyor. Maçta artık son bölümler yaklaşıyor., Rizespor'un Galatasaray, karşısında 2-1 üstünlüğü devam ediyor.

  71.dakika. Rizespor'da Dia Cire yerini Enis'e bıraktı.

 72. dakika. Rizespor'da oyunu yeni giren Enis, Sogn'a sert girince sarı kartı gördü.

75. dakika. Galatasaray gol için zaman zaman baskı kursada bu baskısını oyunun bütününe yaymakta güçlük yaşıyor. Rizespor bugün iyi mücadele ediyor. Maçın son dakikalarına yaklaşılırken Rizespor üstünlüğünü koruyor.

77. dakika. Galatasaray beraberlik golüne bir kez daha Arda ile çok yaklaştı. Sol kanattan şık çalımlarla ceza sahasına giren genç yıldız savunmadan sonra kalesine terk eden Zdravkov'da sıyrıldıktan sonra topu yan ağlara taktı. Cimbom adına şansız an.

79. dakika. Galatasaray eşitlik golünü bu kez İliç ile yaklaştı. Ceza sahası önünde topla buluşan Sırp yıldız direğin dibine plase bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak bu pozisyonda direğin az farkla yanından auta çıktı. Galatasaray gol için tüm hatlarıyla bastırıyor.

83. dakika. Karşılaşma bu bölümlerde çok hızlandı. Galataray, Rizespor kalesinde inanılmaz bir baskı kurmuş durumda. Rize bir tek Altan'ı orta sahada bıraktı.

 84. dakika. Galatasaray'da Song ve Hasan Şaş çıktı. Giren isimler Hasan Kabze ve Okan Buruk oldu.

86. dakika. Rizespor'un Galatasaray karşısında 2-1'lik üstünlüğü devam ediyor. Karşılaşmanın sona ermesi için artık sayılı dakikalar var. Sarı-Kırmızılı ekipte Gerets, tüm kozlarını sahaya sürdü. Rize tüm gücüyle kalesini savunuyor.

 89. dakika. Galatasaray'da Okan Buruk rakibini elle itince sarı kart gördü.

90.  dakika. Rizespor kendi ceza sahasının içinde gol yememek için bütün futbolcularıyla kapanmış durumda. Galatasaray artık doldur boşaltlarla rakip kalede beraberlik golü arıyor. Maçın normal süresine 3 dakika ilave edildi.

90+2. dakika Galatasaray beraberlik golünü ararken Rizespor ani atakta Erhan Albayrak ile 3. golü kaçırdı. Ceza sahasına girdiği anda kaleci Mondragon ile karşı karşıya kalan Erhan topu aşırtmak istedi. Topun dibine fazla giren Rizile futbolcu meşin yuvarlağı üstten auta vurdu.

90+3. dakika Galatasaray son anlarda gole çok yaklaştı. Sağ kanattan köşe atışı kullanıldı. Hakan Şükür'ün ön direkten yaptığı kafa vuruşunda direğin dibinden Victoria meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Maçın uzatma anlarında gol olmadı. Rizespor, ilk yarıda bulduğu gollerle Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

MAÇ SONUCU:  Ç.RİZESPOR :2-1: GALATASARAY

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.