Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - F.Bahçe’de seçim çalışmaları başladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

F.Bahçe’de seçim çalışmaları başladı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: F.Bahçe’de seçim çalışmaları başladı
    Gönderim Zamanı: 24-05-2006 Saat 03:54

F.Bahçe'de seçim çalışmaları başladı

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul kararının alınmasından sonra seçim çalışmaları da başladı. Başkan adaylığı için en net açıklamayı yapan İTO eski başkanı Mehmet Yıldırım oldu.

Yıldırım, yaptığı açıklamada "Mutabakat sağlanırsa tek aday olarak seçime girerim" dedi. Yıldırım'ın yanısıra başkan adaylığı için camianın önde gelenlerin adı geçiyor. Bunların başında ise eski yöneticilerden Sadettin Saran geliyor. Ancak Saran'nın daha önce almış olduğu disiplin cezası, başkan adaylığı konusunda en büyük engel olarak gözüküyor. Saran, bu cezası nedeniyle 24-25 Haziran'da yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olma şansını kaçırmış olacak. Ancak Saran'nın bu durumdan kurtulmak için hukuki girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Saran'nın başkan adaylığı ile ilgili olarakta en geç perşembe gününe kadar bir basın toplantısı yapacağı ifade edildi. Bunun yanısıra 1907 Derneği Başkanı Ali Koç'un da adı başkan adaylığı için geçiyor.

Camiadan büyük destek gören Ali Koç'un başkanlığa çok sıcak bakmadığı ifade edildi. Fenerbahçe kulislerinde adı geçen diğer başkan adayları ise Hamdi Akın, Mehmet Ali Aydınlar, Ferit Şahenk. Bu isimler arasında Hamdi Akın'nın ismi ön plana çıkıyor. Camidan büyük destek gören Akın'nın yoğun iş temposu nedeniyle başkanlığa pek sıcak bakmadığı, ancak kendisini ikna etmek için çalışmalarını yaptığı öğrenildi.

23.05.2006

Kaynak : DHA
Yukarı Dön
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-05-2006 Saat 20:43
"Mehmet Yıldırım oldu"
yıldırımın biri gitti diğeri geliyo
ne olacak yaw
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.158 Saniyede Yüklendi.